Yahya Bulut’a doğum günü sürprizi

Okunma: 597
Sultangazi 2 Nisan 2016 01:58
Videoyu Aç Yahya Bulut’a doğum günü sürprizi
A
a

Sultangazi’nin önde gelen işadamlarından Hüner Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Bulut’a arkadaşları doğum günü sürpriz yaptı. Bulut, makamında kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Bulut’un arkadaşları hep bir ağızdan iyi ki doğdun şarkısını seslendirdi.

Hüner Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Bulut, İş yerindeki makamında doğum günü sürprizi ile karşılaştı. Bulut, gazetemizin imtiyaz sahibi Haydar Sürgeç ile röportaj yaptığı sırada ansızın kapıdan içeri giren meslektaşları 50’nci yaşını kutladı. Hüner Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Bulut’ta yapılan doğum günü sürprizin den dolayı kısa bir konuşma yaptı.


 
Sizlerle olmak çok güzel
 
“ Sizler benim gerçek dostlarımsınız. Sizlerle beraber olmak, sizlerle aynı ilçede bulunmak çok güzel. Bundan sonra da aynı şekilde kararlı bir duruşla yürümeye devam edeceğiz. Allahın bize verdiği ömrü güzel dost ve arkadaşlarla tüketmekte kararlılığımız var. Bu kararlılığımızı da sonuna kadar inşallah sürdüreceğiz. Bizim derdimiz Sultangazimizin İstanbul ilçeleri arasında en üst sıralara çıkmasıdır. Dostluklarımızın, arkadaşlıklarımızın sonuna kadar sürmesidir. Temennimiz var. Duamız var. İşte bu konuda sizler varsınız. Hep beraber bu konuda yürümeye devam edeceğiz. Dostluklarımızı, arkadaşlıklarımızı daha da yukarılara taşırken bu güzel sürprizsiz için sizlere teşekkür ediyor. Sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. 

 




 

 



1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat