Türkiye Roman Eğitim Araştırma Vakfı'ndan Murat Köprücüye Tam Destek

Okunma: 4103
Sultangazi 13 Nisan 2023 00:20
Videoyu Aç Türkiye Roman Eğitim Araştırma Vakfı'ndan Murat Köprücüye Tam Destek
A
a

Türkiye Roman Eğitim Araştırma Vakfı Genel Başkanı Hüseyin Gezen, 28. Dönem İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü'ye tam destek verdi.

Türkiye Roman Eğitim Araştırma Vakfı Genel Başkanı Hüseyin Gezen ile bir araya gelen 28. Dönem İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, “ Milletvekili seçilmesi halinde ayrım yapmadan tüm kesimlere eşit mesafede duracağını, Türkiye Roman Eğitim Araştırma Vakfına ve Roman Abdal tüm dostlarının yanında olacağını, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağını ” dile getirdi.



Murat Köprücü Sosyal Medya hesabından şu paylaşımı yaptı. “TÜRKYE ROMAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VAKFI GENEL BAŞKANI HÜSEYİN GEZEN BAŞKANIMLA BİR ARAYA GELEREK 28 DÖNEM 2 BÖLGE BAĞIMSIZ MİLETVEKİLİ ADAYI OLARAK SAYIN GENEL BAŞKANIM BANA DESTEKLERİNİ VERDİĞİN BEYAN ETMİŞTİN ROMAN ABDAL GÖÇER V.S TÜM VATANDAŞLARIMIZA HER DAİM YANLARINDA OLACAĞIMA ONLARIN ANA SORUNLARI OLAN EĞİTİM İSTİHDAM SAĞLIK BARINMA GİBİ KONULARI ÇÖZMEK İÇİN ELİMDEN NE GEREKİYORSA YAPMAK İÇIN HER DAİM MÜCADELEMİZİ VERECEĞİM” dedi


 
Türkiye Roman Eğitim Araştırma Vakfı Genel Başkanı Hüseyin Gezen ise sosyal medyada şu paylaşımda bulundu. “Değerli dostumuz abimiz Murat köprücü İstanbul 28.dönem 2.bölge bağımsız milletvekili adayı olarak ziyaretimize gelmişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Murat başkanım seçildiği takdirde Türkiye Roman eğitim araştırma vakfımızın ve Roman Abdal tüm vatandaşlarımızın yanlarında olacağını ifade ettiler. Bizlerde seçim sürecinde Murat başkanımıza İstanbul 2.Bölge de tam destek sözü verdik. Rabbim bahtını yolunu açık etsin inşallah” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat