Tüm Canbeyler Standı, Sultangazi Ramazan Etkinlik Alanına Damga Vurdu

Okunma: 3351
Sultangazi 3 Nisan 2023 00:02
Videoyu Aç Tüm Canbeyler Standı, Sultangazi Ramazan Etkinlik Alanına Damga Vurdu
A
a

Sultangazi Belediyesi'nin, ilçede 11 Ayın Sultanı Ramazan'ın dolu dolu geçirmek amacıyla özel olarak hazırladığı Ramazan etkinlik alanında kurulan Tüm Canbeyler Derneğinin açtığı stant yoğun ilgi gördü.

Tüm Canbeyler Derneği’ne Yoğun İlgi

Ramazan etkinlik alanında Tüm Canbeyler Derneği’nin açmış olduğu standa hem katılımcılar hem vatandaşlar hem de bürokratlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. 28. Dönem Adıyaman Bağımsız Milletvekili Adayı Profesör Doktor Abdurrahman Bakır,  Yolcu Yollarda Program sunucusu Yusuf Özpolat, Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut,  Akdoğan köy Dernek Başkanı Hacı Konan ve yüzlerce vatandaş ziyaret etti.


 
Adıyaman Bizim Olmazsa Olmazımız

Açılışta kısa bir konuşma yapan AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, “Adıyaman huzurun şehri, lezzetin ve hoşgörünün şehri. Kadim tarihi, eşsiz coğrafyası, iklimi ve ikliminden daha sıcak insanıyla hakikaten Adıyaman’ı burada tanıtmaya çalışacağız. Adıyaman, bildiğiniz gibi bir Adıyaman! Değil.  Ancak gelirseniz Adıyaman’ı tanır ve anlarsınız. O yüzden Adıyaman, tanıtmaya çalışıyoruz. Bu gayreti başlatan başta Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Av. Abdurrahman Dursun ve STK kuruluşlarına ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat