Sultangazi Rehabilitasyon Merkezinde Doğum Günü Sürprizi

Okunma: 638
Sultangazi 30 Mart 2016 18:47
Videoyu Aç Sultangazi Rehabilitasyon Merkezinde Doğum Günü Sürprizi
A
a

Merkezi Sultangazi İlçesi Sultançiftliği Mahallesi Ordu Caddesinde Bulunan Sultangazi Rehabilitasyon Merkezinde Eğitim gören öğrencilere doğum günü sürprizi gerçekleştirildi.

DOĞUM GÜNÜ PASTASINI YÖNETİCİLERLE BİRLİKTE KESTİLER

Doğum günü için Sultangazi Rehabilitasyon Merkezine gelen öğrenciler ve yakınları hoş bir sürprizle karşılaştı. Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi yönetici ve çalışanlarla birlikte kutlanan doğum günü coşkusu görülmeye değerdi. Hep bir ağızdan doğum günü şarkısını söyleyen topluluk kutlamaya farklı bir renk kattı.  



“ENGELLİ, ÖZÜRLÜ GİBİ TABİRLERİ KULLANMAK İÇİMİ YAKIYOR”
 
öğrenim gören çocukların doğum günü kutlamasına öncülük ettiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sibel Koçak,  “Bu sahiplenmelerden dolayı hepimize önemli görevler düşüyor. Ben ve bu merkezde mesai yapan tüm arkadaşlarım bu arkadaşlarımıza sahip çıktığımızı ve bu işi de candan yürekten yaptığımızı herkes bilir. Bu güzel insanlara birileri tarafından engelli veya özürlü gibi kelimeleri söylerken içim acıyor. Onlar bizim evladımız, onlar bizim kardeşimiz. Biz kurum olarak bu kardeşlerimizi çok seviyoruz. O nedenle sorumluluk alarak bizlere neler düşüyorsa onu hayata geçirmemiz ve yaşatmamız lazım” diye konuştu.



“SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNİ BURADA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Bu tarz etkinlikleri sık sık gerçekleştirdiklerini söyleyen Sultangazi Rehabilitasyon Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Nihan Yıldırım ise “ Bizler bu tarz etkinlikleri sürekli gerçekleştiriyoruz. Biz bugün ki doğum günü etkinliğini çalışanlarımız, öğrenim gören öğrencilerimizle ve ailelerle anlaşarak gerçekleştirdik. Bugün bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Biz bünyemizde eğitim gören öğrencilerimizi gerçek çocuklarımızdan ayrı düşünmüyoruz. Onların üzüntü ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Bu gün onların doğum günü. Onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakamazdık. Çünkü çok iyi biliyoruz ki üzüntüler paylaşıldıkça azalır, sevinçler ve mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır. Biz bu ilke ve prensiple çalışan bir kurumuz” dedi.
 
Kesilen pastalar afiyetle yenirken bu mutlu günü ölümsüzleştirmek için objektiflerin karşısına geçerek poz verdiler.























1000
icon
Havva demir 30 Mart 2016 23:17

Çok güzel birgündü çocuklarımız çok mutlu oldular bu organizasyon da emeği geçen kurum müdürümüz sibel Koçak halkla ilişkiler müdürümüz Nihan yıldırım ve çok değerli öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler ediyorum

0 0 Cevap Yaz
Sibel Koçak

Teşekkür ederiz Havva Hanım :)

0 0
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat