Sultangazi'nin Ünlü İsimleri İbrahim Ocak Şark Sofrasını Tercih Etti

Okunma: 5150
Sultangazi 27 Temmuz 2023 10:50
Videoyu Aç Sultangazi'nin Ünlü İsimleri İbrahim Ocak Şark Sofrasını Tercih Etti
A
a

Sultangazi'nin seçkin iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri Sultangazi'nin damak zevkinin adresi olan İbrahim Ocak Şark Sofrasını tercih etti.

Sultangazi’nin en köklü sivil toplum kuruluşu Gaziosmanpaşa Sultangazi Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği (GADER) Yönetim Kurulu Başkanı Resul Memiş, Ziyafet Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Adıyaman Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aybak, DEMKA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Demir ve beraberindeki heyet İbrahim Ocak Şark Sofrasını ziyaret etti.




Lezzetli kebap çeşitleriyle konuklarını ağırlamaya devam eden Sultangazi’nin damak zevkinin adresi İbrahim Ocak Şark Sofrası hizmette sınır tanımıyor.

Sultangazi’de kebap denilince akla gelen iki isim İbrahim Ocak Şark Sofrası müşterilerini lezzetin doruklarına çıkartıyor. İbrahim Ocak “ Şark Sofrası Kebap salonumuza gelenler farkımızı anında fark eder. Çünkü bu lezzetleri başka hiçbir yerde bulamazsınız." dedi.
 
Açıldığı günden beri yaptıkları lezzetli kebap çeşitleri ile gündeme gelen İbrahim Ocak Şark Sofrası Kebap Salonu,  güler yüzlü personeli ve hijyene önem veren bir anlayışla çalışmalarını sürdürüyor.
 
Lezzetli kebap çeşitleriyle konuklarını ağırlamaya devam eden İbrahim Ocak, hizmette sınır tanımıyor. Temizlik ve hijyen yönünden gönül rahatlığı ile tercih edilecek yerlerin başında gelen İbrahim Ocak Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ocak, “tüm ızgara çeşitleri, lahmacun ve pide çeşitleriyle bölgemizde çok iddialıyız” dedi.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat