Sultangazi Giresunlular Derneği Ramazan Etkinlik Alanının Gözdesi Oldu

Okunma: 2178
Sultangazi 17 Nisan 2023 12:10
Videoyu Aç Sultangazi Giresunlular Derneği Ramazan Etkinlik Alanının Gözdesi Oldu
A
a

Sultangazi Uğurmumcu Mahallesi’ Atatürk Bulvarı'nda Sultangazi Belediyesi tarafından kurulan Ramazan etkinlik alanında ki Sultangazi Giresunlular Derneği standı konuk severliğiyle herkesin takdirini topladı.

Ramazan ayı boyunca Sultangazi Belediyesi Ramazan etkinlik alanında faaliyetlerini sürdürecek olan Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanı Şaban Durdu ve Kadın Kolları Başkanı Gülüzar Düm, konuklarını en güzel şekilde ağırladı. Sıcak çay, Giresun’un simgesi olan fındık ve bazı yöresel ikramların sunulduğu stantta sıcak sohbet konuklara ayrı bir güzellik yaşattı. 




Sultangazi Belediyesi Ramazan Etkinlik alanında düzenlenen etkinliğin oldukça coşkulu geçtiğini dile getiren Sultangazi Giresunlular Dernek Başkanı Şaban Durdu, “Bu mübarek ramazan ayında hemşerilerimizle bir ay boyunca bir araya gelmek, standımızı ziyaret eden dostlarımıza Giresun’umuzun güzelliklerini anlatmak bizim açımızdan çok değerliydi. Kadın Kolları Başkanımız yöresel kıyafetlerimizi, kültürümüzün önemli detaylarını kadın konuklarımıza anlatarak standımızın değerine değer katıyor. Bu standa sadece Giresunlulara değil ülkenin değişik yörelerindeki komşularımızı da ağırlayarak güzel başarılara imza atmaya devam ediyoruz” dedi.





 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat