Sultangazi’de Polis-Esnafla Buluştu

Okunma: 909
Sultangazi 5 Mayıs 2016 18:51
Videoyu Aç Sultangazi’de Polis-Esnafla Buluştu
A
a

Sultangazi Polis Hizmetleri Destekleme Derneğinin düzenlemiş olduğu dayanışma gecesi Altınser restoranda yemekli bir toplantıyla gerçekleşti. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı programda polis-halk dayanışmasının örneği sergilendi.

Gecenin sunuculuğunu ünlü radyocu Umut Öztürk’ün yaparken, Sultangazi Polis Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Yılmaz Saka açılış konuşmasını yaptı.


 
Saka Emniyet teşkilatının önemine vurgu yaptı. “Güvenliğin bir ilçe için en önemli konu olduğuna dikkat çeken Dernek Başkanı Yılmaz Saka, gecenin düzenlenmesinde katkıları ve desteği olan tüm konuklara teşekkür” etti.


 
İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen ’de yaptığı konuşmasında “Teşkilatımızın kuruluşunun 171.yılında bizleri yalnız bırakmayarak davetimize geldiğiniz için teşekkürü borç biliriz.171 yıldır halkımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu uğurda canını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Kötülere ve kanunsuzlara aman vermeyeceklerini söyleyen Kayadelen, artık polis teşkilatımız daha güçlü. Sizlerin bu desteği bizi daha da motive edecek” dedi.


 
Sultangazi İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz; “Her geçen gün kendisini yenileyen ve geliştiren emniyet teşkilatımız, kurulduğu günden itibaren ülkemizin huzur ve barış ortamının korunması amacıyla fedakârca görev yaparak, başarılarıyla milletimizin gurur kaynağı olmuştur. Yetkilerini yasalardan, desteğini halkımızdan alan emniyet teşkilatımız ve polisimiz, demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır. Türk Polis Teşkilatımızın, hatıralarını daima kalplerimizde yaşattığımız aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de minnetle anarak, halen görevi başında bulunan teşkilatımızın her kademesindeki çalışanlarına sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.


 
Protokol konuşmalarının ardından plaket sunumuna geçildi. Geceye katkı sunan işadamı ve yöneticilere plaket takdimi yapıldı.


 
Sultangazi Polis Hizmetleri Destekleme Derneği tarafından düzenlenen Yemeğe Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen, İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları Selim Çalık,Özcan Kabaş, Trafik Komiseri Neslihan Gölgeci,Trafik Komser Yardımcısı Ayşe Barutçuo,Trafik Grup Amiri Mesut Kılıçer,Sultangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu katıldı.


























































































































1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat