Sultangazi'de Kimi Milletvekili Olarak Görmek İstersiniz?

Okunma: 11793
Sultangazi 1 Nisan 2023 23:12
Videoyu Aç Sultangazi'de Kimi Milletvekili Olarak Görmek İstersiniz?
A
a

Milletvekili Genel Seçimleri için geri sayım başladı. Sultangazi'de çok sayıda bir birinden değerli Milletvekili Aday Adayı var. Yaşam Gazetesi olarak Halka sorduk Sultangazi'de kimi milletvekili olarak görmek istersiniz diye?




Aldığımız yanıt bizleri fazla şaşırtmadı. Yıllardır Sultangazi’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanlığını layıkıyla yürüten Abdulbaki Durmuş’un ismi büyük farkla önde çıktı.


 

Herkesin ve her kesimin ortak adayı olarak adlandırılan Abdulbaki Durmuş, Sultangazi’nin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.




Bütün renkleri bağrında besleyen, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan, haksızlık karşısında eğilmeyen, duruşundan ve kişiliğinden taviz vermeyen Durmuş, gönülleri fed etmeye devam ediyor.




Sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin adresi olarak gösterilen Tüm Canbeyler Derneği’nin Genel Başkanlığını kusursuz bir şekilde yürüten, birçok bakanı, milletvekilini ve belediye başkanını ağırlayan Abdulbaki Durmuş, sadece Adıyamanlıların değil tüm çevrelerin ortak adayı.
 
Bugüne kadar yapmış olduğu faaliyetlerle Sadece Sultangazi’de değil İstanbul ve Adıyaman’da parmakla gösterilen Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, Milletvekili Adayı olarak gösterilirse beklenenin çok üstünde oy alır.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat