Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u Adıyamanlı Hemşerileri Bağrına Bastı

Okunma: 7841
Sultangazi 18 Aralık 2022 01:04
Videoyu Aç Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u Adıyamanlı Hemşerileri Bağrına Bastı
A
a

Güneşin Kenti Adıyaman Tanıtım Günleri etkinliğinde, Adıyamanlılar Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve Sevgili Eşi Tuba Dursun'u bağrına bastı.

 Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alanında gerçekleşen Adıyaman Tanıtım Günlerinde büyük bir coşkuyla karşılanan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve Sevgili eşi Tuba Dursun, Sultangazi’de ikamet eden binlerce Adıyamanlı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.  



Sultangazili ve Adıyamanlı hemşerileriyle sivil toplum kuruluşları aracılığıyla sık sık bir araya geldiğini kaydeden Başkan Av. Abdurrahman Dursun, “Sincik Gönüllüleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz Adıyaman tanıtım günleri etkinliğinde Adıyamanlı Hemşerilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.  



Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ İstanbul gibi metropol şehirlerde artık yaşamın verdiği bir yalnızlık var. Bu yalnızlığın giderilmesi dayanışmanın, hemşeriliğin ve kardeşliğin filizlenmesi artarak dal budak salınması noktasında bu tür etkinliklere ihtiyaç var” dedi.

Av. Abdurahman Dursun şöyle devam etti.  “Sultangazi Belediye Başkanı seçildiğim günden bu yana üç yıl geçti. Üç yıl boyunca ayrım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden kardeşliğin tesisi için, hukukun üstünlüğü için, özgürlüğün herkes için gerekliği için mücadele ettim. Burada gördüğüm kadarıyla bu birliktelik ve kardeşlik sağlanmış durumda. Dayanışmamızı, birliğimizi daha da genişleterek devam ettireceğiz. Bunun en bariz örneği de bu etkinlik alanını hınca hınç dolduran Sultangazililerin Adıyamanlıların sağduyulu davranışlarıdır” dedi.

2019 yılından bu yana Sultangazi’de yaşanılır bir İlçe anlamında önemli hizmetler gerçekleştirdiğinin altını çizerek Sultangazi’nin deyim yerindeyse çağ atladığını bu anlamda büyük bir sorununun kalmadığını söyleyen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, birçok yeni gençlik merkezi yaptıklarını, kadınlara yönelik önemli adımlar attıklarını, belediyelerin en büyük sorunu olan çöp toplama sorununa köklü çözümler getirdiklerini, 53 yeni aracı araç filosuna kattıklarını, önümüzdeki günlerde onlarca yeni otobüsü Sultangazi Belediyesine kazandırmak için çalıştıklarını üstüne bas basa anlattı.

Sevgili Sultangazililer, değerli hemşerilerim İstihdamdan yerel kalkınmaya kadar birçok büyük projeyi hep birlikte hayata geçirdik. Sultangazi’mize kazandırdığımız gençlik merkezlerinden, Kadın Merkezlerine, Kent Ormanından hobi bahçelerine, kiralamak yerine satın almaya ve çevre düzenlemesine kadar birçok alanda hep birlikte ilçemizi daha yaşanılabilir hale getirdik.

Sultangazi’mizin geleceğini doğrudan ilgilendiren projeleri ise İlçe Halkımızla koordineli bir şekilde yürütmeye devam ediyoruz. Yine sizlerin desteğiyle ilçe sakinlerimizi ve bölgemizi yakından ilgilendiren projeleri de hayata geçirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz ve geçirecek olduğumuz projeler ile Sultangazi’mizi yarınlara taşımak adına hep birlikte çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. Bugün burada binlerce hemşerimle bir arada olmaktan sonsuz mutluluk duydum. Organizasyonu yapan Sincikliler derneğimize başkanına ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.   
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat