Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Ağrılılar Derneği'ni Ziyaret Etti

Okunma: 7677
Sultangazi 29 Ocak 2024 12:13
Videoyu Aç Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Ağrılılar Derneği'ni Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Merkezi İsmetpaşa Mahallesinde bulunan Sultangazi Ağrılılar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Umut Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen bu önemli buluşma, birlikte çalışma ve dayanışma ruhunu daha da güçlendirdi.

Başkan Dursun'un Sultangazi Ağrılılar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Umut Öztürk, Başkan Dursun'u kapıda karşılayarak, hoş geldin dileklerini iletti. Av. Abdurrahman Dursun Sultangazi Ağrılılar Dernek Üyeleri tarafından coşkuyla karşılandı. Dernek üyelerinin istek ve taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Dursun, çözüm odaklı yaklaşımla gönülleri fed etti.  


 
Ziyaret sırasında, Sultangazi Ağrılılar Derneği'nin faaliyetleri, projeleri ve toplum için yürüttüğü çalışmalar hakkında Dernek Başkanı Umut Öztürk Başkan Dursun’a sunum yaptı. Derneğin yapmış olduğu bir birinden değerli faaliyetleri dinleyen Başkan Dursun, çalışmaları takdirle karşıladı.



Başkan Dursun, Belediye olarak beş altın yılda hayata geçirdiği projeleri anlattı. Önümüzdeki dönemde daha güzel projelerin olduğunun müjdesini verdi. Dursun, “ Bizim derdimiz komşularımız, bizim derdimiz yaşanılır ve modern bir Sultangazi. Bilindiği gibi bu isim bazı kötü çağrışımları anımsatıyor. Daha ferah, daha modern yaşanılır bir anlayışla yolumuza devam etmek istiyoruz. Bundan dolayı Sultangazi’yi Sultan Şehir yapma gayret ve çabalarımız var” dedi.



Dernek Başkanı Umut Öztürk ise şunları söyledi. “ Beş yıl boyunca omuz omuza birlikte mücadele ettiğim Sayın Belediye Başkanımla iftihar ediyorum. Av. Abdurrahman Dursun sadece bir Belediye Başkanı değil. Aynı zamanda bir ağabey, bir kardeş ve omuz omuza yol yürüyebileceğin bir dosttur. Ben Sayın Başkanımla beş yıl boyunca birlikte yol yürümekten çok mutluyum. Allah’ın izniyle Başkanımızın da takdirleriyle bir beş yıl daha birlikte yol yürümeye talibim” dedi. 














 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat