Sultangazi Belediye Başkan Yardımcıları Harikases Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Okunma: 19390
Sultangazi 18 Şubat 2024 22:17
Videoyu Aç Sultangazi Belediye Başkan Yardımcıları Harikases Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
A
a

Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mühendis Mustafa Birinci, bir önceki dönemin Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Hacı Orhan ve CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Çimen, İbrahim Harikases'e taziye ziyaretinde bulundular.

Harikases ailesinin acı gününde yanlarında olan Başkan Yardımcıları, İbrahim Harikases'e ve ailesine başsağlığı dileklerini ileterek, acılarını paylaştılar.



Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşanırken, Başkan Yardımcıları Birinci, Orhan ve Çimen Harikases ailesine destek olmak ve acılarını hafifletmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.



Harikases ailesi, zor zamanlarında Sultangazi Belediyesi yetkililerinin desteğini hissetmenin kendilerine güç verdiğini ifade ederken, bu nazik ziyaretin kendilerine moral ve destek sağladığını dile getirdiler.



Sultangazi Belediye Başkanı ve ekibi, vatandaşların yanında olduğunu ve her zaman desteklerini esirgemediklerini belirtirken, toplumun birlik ve dayanışma içinde olması gerektiğine vurgu yaptılar.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat