Sultangazi Av. Abdurrahman Dursun İle Sultan Şehir Olacak

Okunma: 30642
Sultangazi 22 Aralık 2023 12:22
Videoyu Aç Sultangazi Av. Abdurrahman Dursun İle Sultan Şehir Olacak
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ortaya koyduğu modern şehirleşme örneği ile İstanbul ilçeleri arasında parmakla gösteriliyor. Sultangazi'ye kazandırdığı bir birinden değerli projelerle İlçenin sokakları, caddeleri yepyeni birer yaşam ve cazibe merkezine dönüştü.

Av. Abdurrahman Dursun’un Eserleri ile Sultangazi Güzelleşiyor

2019 yılından bu yana modern değişim ve dönüşüm yaşayan Sultangazi, Av. Abdurrahman Dursun, önderliğinde Sultan Şehir olma yolunda önemli mesafeler aldı. Sultangazi’nin 15 Mahallesine bir birinden değerli eserler inşa eden Dursun, Sultangazi Halkının gönlünde taht kurdu.


Halkın Başkanı Av. Abdurrahman Dursun

Av. Abdurrahman Dursun, öncülüğünde yaşanılır ve modern bir ilçeye dönüşen Sultangazi, her geçen gün biraz daha güzelleşiyor. Sultan Şehir ’in sokakları ve caddeleri ışıl ışıl bir görünüme bürünürken insanların yaşam kalitesi de artıyor.


Sultangazi’nin Dört Bir Tarafı Dursun’un Eserleriyle Güzelleşiyor

Yapılan altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarıyla gece gündüz demeden aralıksız bir şekilde devam eden çalışmalar esaslı bir mesai ile kısa sürede tamamlandı. İlçenin dört bir tarafındaki sokak kaldırımları mineral yüzeyli doğal taş uygulaması ile nakış nakış işlendi. Altyapı ve üstyapı çalışmalarının ardından gerçekleştirilen dekoratif aydınlatma çalışmalarıyla da cadde ve sokakların güzelliği ile Sultangazilileri büyüledi.


Av. Abdurrahman Dursun’un Eserleri Sultangazi’nin Değerine Değer Katıyor

Sultangazi’ye inşa ettiği eserlerle adından söz ettiren Av. Abdurrahman Dursun, Kapalı Pazar alanları, Gençlik Merkezleri, Oto Galericiler Sitesi, Kadın Merkezleri, Taziye evleri ve yüzlerce araç filosuyla İstanbul İlçeleri arasında en önlerde yer alıyor.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat