Şükrü Kurkut, Adıyaman Vakfı Tarafından Plaketle Onurlandırıldı

Okunma: 530
Sultangazi 13 Mart 2016 17:54
Videoyu Aç  Şükrü Kurkut, Adıyaman Vakfı Tarafından Plaketle Onurlandırıldı
A
a

Adıyamanlıların en önemli kuruluşlarının başında gelen Adıyaman Vakfı, Sultangazi’nin önde gelen iş adamlarından biri olan Şükrü Kurkut’u plaketle ödüllendirdi.

Yapmış olduğu çalışmalarda kendinden söz ettiren, yardım severliği ve dost hane yaklaşımıyla gönüllerde taht kuran, Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut koleksiyonuna yeni plaketler eklemeye devam ediyor.


 
Şükrü Kurkut, geçtiğimiz günlerde Adıyaman Vakfının düzenlemiş olduğu plaket törenine işlerinin yoğunluğundan dolayı katılamamıştı. Bugün Adıyaman Vakfı adına Başkan Hüseyin Ural Saray Şark Sofrasını ziyaret ederek Kurkut’un plaketini kendi elleriyle takdim etti.


 
Gazetemize bir açıklamada bulunan Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut şunları söyledi. “ Adıyaman’ımızın güzü de  mekanlarının başında gelen Adıyaman Vakfı, bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla gerek öğrencilere sağlamış olduğu burslarla, gerekse kültürel etkinliklerle Adıyaman’ımızı en iyi şekilde temsil etmektedir. Böylesine önemli bir kurumdan plaket almak onurların en büyüğüdür. Ben Adıyaman Vakfımızın başkanına ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Güzel vakfımızın daha da güçlenmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduğumuzu belirtiyorum” dedi.  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat