Sözünde Duran Çalışkan Başkan Av. Abdurrahman Dursun

Okunma: 25240
Sultangazi 30 Kasım 2023 13:11
Videoyu Aç Sözünde Duran Çalışkan Başkan Av. Abdurrahman Dursun
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u özel kılan çok sayıda özelliklerin başında kararlı duruşu ve sözünde durması geliyor. Başkan Dursun, 2019 yılında yapılan yerel yönetim seçimlerinde verdiği sözleri yapmakla yetinmedi üç kat fazlasını yaptı.

2019 yılında yapılan yere yönetim seçimlerinde seçim beyannamesinde vaatlerde bulunan Av. Abdurrahman Dursun, sözünde durmasını bir tarafa bırakın, verdiği sözlerin üç katı proje üretti. Sultangazi’ye Kültür Merkezleri, Kadın Merkezleri, Kreşler, Okullar, Parklar, Yeşil alanlar, Oto Galericiler sitesi, Kapalı Pazar alanları, Oto Parklar, Sultangazi Belediyesinin öz kaynaklarıyla 104 araç satın aldı. Tam donanımlı Ambulanslar aldı, Kitap Kafeler, Saat Kulesi ve yüzlerce hizmet üretti.


6 Şubat'ta gerçekleşen ve 15 milyon vatandaşımızı yıkan, 85 milyonluk Türkiye’mizin yüreğine ateş düşüren asrın felaketi nende bölgeye koşan ilk belediye oldu. Arama kurtarma ekiplerini anında seferber eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, kendisi de uzun süre Adıyaman’dan ayrılmadı.


Av. Abdurrahman Dursun, Memleketi Adıyaman’da Sultangazi Belediyesi Konteyner Yaşam Alanı kurarak insanların barınma ihtiyacına cevap verdi. Okulların açılması döneminde binlerce öğrencinin kırtasiye, mont ve ayakkabı ihtiyacını karşıladı. Bölgeye psikolog ve eğitmenler göndererek vatandaşa yardımcı oldu.


Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un talimatıyla hayata geçirilen günlük 5 bin ekmek üretme kapasitesine sahip olan seyyar fırın, hem Sultangazi Belediyesi Konteyner Yaşam Alanı'na hem de ilçedeki diğer depremzedelere hizmet veriyor.  


Av. Abdurrahman Dursun’u Sultangazi ve Deprem bölgesi Adıyaman’da özel kılan nedenleri anlamak için Sultangazi Belediye Başkanı olarak görev yaptığı 5 altın yılda yaptığı stratejik hamlelere bakmak yeterli. Bunların başında dik ve kararlı duruşu, verdiği sözleri harfiyen yerine getirmesi, vatandaşın derdiyle dertlenmesi, kadınlara, gençlere ve yaşlılara verdiği değer başta olmak üzere komşularının refahı ve mutluluğu için gösterdiği emek ve çaba başta gelmektedir.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat