Sivil Toplum Kuruluşundan Yaşam Gazetesine Plaket

Okunma: 4726
Sultangazi 18 Kasım 2021 13:56
Videoyu Aç Sivil Toplum Kuruluşundan Yaşam Gazetesine Plaket
A
a

Sultangazi Sürmene Dernek Başkanı Ömer Yılmaz, kuruluşundan itibaren sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekten dolayı Yaşam Gazetesi imtiyaz sahibi Haydar Sürgeç'i plaketle ödüllendirdi.

Sultangazi’nin en aktif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen,  Sultangazi Sürmene Dernek Başkanı Ömer Yılmaz, “ Tüm kurum ve kuruluşların, yerel basının ve tüm Sultangazi halkının özlemle beklediği bir sivil toplum kuruluşu oldukları için şanslı olduklarını” söyledi. Başkan Yılmaz, “ bu kapsamda Yaşam Gazetesi İmtiyaz sahibi Haydar Sürgeç’e Sivil toplum kuruluşlarının tanıtımına sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



Marka bir sivil toplum kuruluşu olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Sultangazi Sürmene Dernek Başkanı Ömer Yılmaz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hem sosyal hem de kültürel alanlarda Sürmenemize ve Sultangazimize katkılar sunduk. Bu noktada her zaman bizimle iletişim halinde olan diğer sivil toplum kuruluşlarına ve Yaşam Gazetesine teşekkür ediyorum” dedi.



Yaşam Gazetesi İmtiyaz sahibi Haydar Sürgeç, “ Biz Yaşam Gazetesi ailesi olarak Başkanımız Ömer Yılmaz’ın şahsında Sürmene Dernek Yönetimine böyle güzel bir günde bizi hatırladıkları ve plaketle ödüllendirdikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yaşam Gazetesi bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sivil toplum kuruluşların tanıtımına katkı sunmaya devam edecektir” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat