Sivil Toplum Kuruluşlarından Mehmet Kamar'a Tam Destek

Okunma: 4340
Sultangazi 7 Ocak 2024 22:44
Videoyu Aç Sivil Toplum Kuruluşlarından Mehmet Kamar'a Tam Destek
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Kamar, için Adıyaman Sanayici ve İşadamları Derneği'nde düzenlenen destek toplantısına yüzlerce sivil toplum kuruluşu katıldı. Sivil toplum kuruluşları temsilcileri Mehmet Kamar'a tam destek verdi.

Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Mehmet Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya çok sayıda sivil toplum kuruluşu katıldı. Başkan Doğan, “Bizim açımızda bütün adaylar değerlidir fakat Mehmet Kamar, Bizim Başkan Yardımcımız olduğu için onun yeri bir başkadır. Bundan dolayı Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) ailesi olarak Mehmet Kamar’ı destekliyoruz” dedi.




Açılış Konuşmasını Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul yaptı. Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Kul, şunları söyledi.” Yeniden Refah Partisi çığ gibi büyüyor. Milyonlarca üyeye ulaşan partimiz yerelde belediyeleri hedeflerken, genelde genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı olarak görmeyi hedefliyor. Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayımız Sayın Mehmet Kamar kardeşimle beraber Sultangazi Belediye Başkanlığına talip olduğumuzu bir kez daha sizin huzurunuzda dile getiriyoruz. Milli Görüş Belediyeciliğini Sultangazi’de hayata geçireceğiz” dedi.


 

Sultangazi’nin sevilen iş insanı, Yeniden Refah Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Kamar, yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde Milli Görüş Belediyeciliğini inşa edeceklerini söyledi.

 

Mehmet Kamar, “1994-95 yıllarında, ‘Milli Görüş Belediyeciliği’ döneminde bütün geçmiş borçlarını ödeyip, Hükümet’e dahi kaynak aktarabileceğini ifade eden belediyelerin bugün borç batağına saplanıp, her yıl milyonlarca lira borç faizi ödemeleri Milli Görüş gömleğinin önemini göstermektedir” dedi.


 

Yeniden refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ( Necmettin Erbakan’ın Damadı ) Mehmet Altınöz ise şunları söyledi. “ Ülkedeki ekonomik kriz, halkımızı her geçen gün biraz daha çıkmaza sürüklemektedir. Asgari ücretli ve emekli açlık sınırının altında bir mücadele vermektedir. En kötü evin kirası 15 000 TL civarındadır. Bu gidişat halkımızı canından bezdirmiştir. Kurtuluş Yeniden Refah Partisindedir. Yeniden Refah Partisi 45 derecelik alçıyla yükselişe geçmiştir. İktidar yakındır.



Bugün sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayımız Mehmet Kamar’a göstermiş olduğu teveccüh bizleri çok mutlu etmiştir. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde desteklerinizi bekliyoruz” dedi.  






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat