Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, Gümbür Gümbür Geliyor

Okunma: 28806
Sultangazi 24 Kasım 2023 11:27
Videoyu Aç Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, Gümbür Gümbür Geliyor
A
a

Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, yerel seçimlerde doğal aday olduğunu söyledi. Başkan Yavuz Bedir, Adaylığının açıklanması sonrasında Şenkaya'nın ihtiyaç duyduğu yeni dönem projelerini de kamuoyu ile paylaşmaya başlayacağını ifade etti.

Beş altın yılını geride bırakan Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili adaylık konusunda kamuoyunun merak ettiği soruların cevaplarını verdi. Kendisinin doğal aday olduğunu dile getiren Bedir, “Biz belediye başkanları adaylık başvurusu yapmıyoruz. Mevcut belediye başkanı olarak ben doğal belediye başkan adayıyım” dedi.
 
Aday gösterilmesi sonrasında seçimi kazanacağında şüphesinin olmadığını dile getiren Bedir, yeni dönem projelerinin de hazır olduğunu ifade etti. Bu projeleri adaylığının açıklanması sonrasında kamuoyu ile paylaşmaya başlayacağını dile getiren Başkan Yavuz Bedir, “Eğer biz aday gösteriliriz ve seçimi kazanırsak ki, aday gösterildiğimizde seçimi kazanacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Beş yıllık başkanlığım sürecinde yıllardır Şenkaya’da bugüne kadar yapılmayanları yaptık. Bunlar bittikten sonra da başka projelerimizi hayata geçirerek devam ettireceğiz” dedi.
 
Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, yaşanılır bir Şenkaya için beş yıl boyunca gece gündüz demeden çalıştı. Erzurum ilçeleri arasında en çalışkan belediye başkanı unvanını kimseye kaptırmayan Başkan Bedir, Şenkaya’yı marka ilçe yapma yolunda önemli adımlar attı. Şenkaya’ya Şerankes Kafe, Ajim Kafe, Şenkaya Bal Ormanı, Süt ürünleri ve parke taşı üretimi yaparak istihdam yarattı. Hemşerileri arasında ayrım yapmayan herkesi ve her kesimi aynı derecede kucaklayan Başkan Yavuz Bedir, vatandaşlar tarafından çok seviliyor.
 
 Başkan Bedir’i bir dönem daha Şenkaya Belediye başkanı olarak görmek isteyen Şenkayalılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adaylık açıklamasını sabırsızlıkla bekliyor. Bir birinden değerli projelerin altına imza atan Başkanı Yavuz Bedir, yeni dönemde çok daha iyi projeleri hayata geçirerek Şenkaya’yı modern bir ilçeye dönüştürecek.  
 
 
 
1000
icon
İsimsiz 18 Ocak 2024 16:38

Başkan mahalleler ve vatandaşlar arasında çok ayrım yapıyor. İkincisi ise şenkaya ya değil akşara çalışıyor. İlçe merkezinde kar yağdığında ne mahalle aralarının yolları açılıyor ne de doğru düzgün çöpler toplanıyor. Belediye şirketinde yaklaşık 150 işçi var bunlar nerede çalışıyor belli değil. Sadece görünenler bir kaç kişi. Ayrı personel alırken bile ayrımcılık yapıyor. Ayrıca mesai saati dışında başkanı bir kahvede vatandaşlar la oturup sohbet ederken yada ilçe merkezinde dolaşırken görülmüyor. Şimdi kalkmış ilçeyi mordern ilçe yapacağız. Diyor. İlçe merkezini değil akşarı yapacak. Bu ilçe sadece bir yerden ibaret değildir

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat