Şaban Karaaslan, İktidar Olmak İçin Kolları Sıvadık

Okunma: 3003
Sultangazi 18 Nisan 2023 01:48
Videoyu Aç Şaban Karaaslan, İktidar Olmak İçin Kolları Sıvadık
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 28. Dönem İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Şaban Karaaslan, Başakşehir'in gözde mekanı biri olan, Malatya Pide, Lahmacun, Et Tava restoranda Sivil Toplum Kuruluşlarına verdiği iftarda "15 Mayıs sabahı mutlu ve güzel bir Türkiye'ye uyanacağız" dedi.

CHP Milletvekili adayı Şaban Karaaslan ve beraberindeki CHP milletvekili adayları iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada konuşan Şaban karaaslan '15 Mayıs sabahı mutlu ve güzel bir Türkiye'ye uyanacağız' dedi.




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 28. Dönem İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Şaban Karaaslan ve beraberindeki, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge 27. Dönem Milletvekili, Dışişleri Komisyonu Üyesi, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi Yunus Emre, Malatya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Battal Kanbay, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2.bölge milletvekili adayı Muharrem Temiz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nurettin Aydın ve Malatya’nın önde gelen Federasyon Başkanları, Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.




 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat