Recep Güven, Kanseri Yenen Elmas Pehlivan'ın Mutluluğunu Birlikte Paylaştı

Okunma: 4940
Sultangazi 14 Temmuz 2021 01:44
Videoyu Aç Recep Güven, Kanseri Yenen Elmas Pehlivan'ın Mutluluğunu Birlikte Paylaştı
A
a

Sultangazili hayırsever iş adamı, Hasgüvenler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Güven, bundan altı ay önce yardım kampanyası başlattığı kanser hastası Elmas Pehlivan amansız hastalığı yenerek sağlığına kavuştu.

AK Parti Sultangazi Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Komisyon başkanı iken İstanbul Büyükçekmece İlçesinde kanser hastası Elmas pehlivan ile iletişime geçen Recep Güven maddi ve manevi desteğini esirgemeyerek Elmas pehlivan’ın sağlığına kavuşması için mücadele etmişti. Sultangazi ve çevre ilçelerde başlatmış olduğu kampanyayla karınca kararınca Pehlivan’ın derdine dermen olmaya çalıştı. Gelinen aşamada Elmas Pehlivan’ın sağlığına kavuşması Hasgüvenler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Güven’i çok mutlu etti.


Sultangazi’de gerek siyasi parti çatısı altında gerekse sivil toplum kuruluşlarında vermiş olduğu mücadelelerle kendinden söz ettiren hayırsever iş insanı Hasgüvenler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Güven,  tüm çevreler tarafından övgüyle karşılanmaktadır. Zorda kalanlara, dara düşenlere şefkatli ellerini uzatan Güven, Elmas Pehlivan’a maddi ve manevi desteğini eksik etmedi. Pehlivan’ın sağlığına kavuşması, kanser denen illeti yenmesi en çok Recep Güveni sevindirdi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat