Recep Güven, Başarılarına Yenilerini Ekliyor

Okunma: 3650
Sultangazi 16 Aralık 2021 05:22
Videoyu Aç Recep Güven, Başarılarına Yenilerini Ekliyor
A
a

AK Parti Sultangazi Sivil Toplum Kuruluşları Komisyon Başkanı Recep Güven, yaptığı güzel çalışmalarla isminden söz ettiriyor.

Sultangazi ilçesinde büyük küçük demeden faal olan dernekleri ziyaret ederek sorunlarını dinleyen, çözüm önerileri sunan Güven, bu yaklaşımıyla takdir topluyor. Bugüne kadar yapılan çalışmalar yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı. Sultangazi Belediyesi etkinlik alanında düzenlenen “Anadolu'nun kültürel zenginliklerini tanıtmak adına il derneklerinin “ Yöresel Günler” etkinliklerinde önemli temaslarda bulunan Recep Güven, Partisi adına büyük başarılar elde etti.

Sultangazi Belediyesi etkinlik alanında gerçekleşen “ Yöresel Günler” etkinliklerini sıkı takibe alan Recep Güven, yüzlerce sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileriyle temas kurdu. Partisinin sivil toplum kuruluşlarına verdiği değeri anlatan Güven, Sivil toplum kuruluşlarının sıcak ilgisiyle karşılandı. Özveri ve gayretle çalışmalarını aralıksız sürdüren Recep Güven, Yenikapı da düzenlenen “ Tanıtım Günleri ”ne de gitmeye hazırlanıyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat