Ramazan Yıldırım Taziyeleri Kabul Etti

Okunma: 6825
Sultangazi 12 Nisan 2023 21:24
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım Taziyeleri Kabul Etti
A
a

Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım, yaşama veda eden teyzesi Emine Yoğurt'a son görevini yapmasının ardından, Esenler Drejan Derneğinde taziyeleri kabul etti.

Abdulbaki Durmuş ve Lütfü Sav’da Taziyelerini Bildirdi

AK Parti İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Lütfü Sav Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanıve Tüm Canbeyler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Akçal ve çok sayıda vatandaş katıldı.



 
Drejan Merkez Koşarlar Dernek Başkanı Ramazan Yıldırım’ın teyzesi Emine Yoğurt, geçtiğimiz gün yaşama veda etti. Teyzesinin vefatının ardından son görevlerini yerine getiren Yıldırım, Esenler İlçesi Drejan Derneğine kurulan taziye yerinde taziyeleri kabul ediyor.



Teyzesinin vefatının hemen akabinde kurulan taziye yerinde şuana kadar başsağlığı dilemek isteyen yüzlerce Adıyamanlıyı ağırlayan Başkan Yıldırım, taziye dileklerini iletenlere iftar saatinden sonra ikram hayrı da gerçekleştiriyor. Kendisini ve ailesini bu acılı günlerinde yalnız bırakmayan, gerek telefonla, gerek sosyal medya yoluyla, gerekse de taziye yerine gelerek bizzat başsağlığı dileklerini ileten herkese teşekkür eden Drejan Merkez Koşarlar Dernek Başkanı Ramazan Yıldırım, Esenler Drejan Derneğinde kurdukları taziyenin akşamın geç saatlerine kadar devam edeceğini” söyledi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat