Ramazan Yıldırım, Yerel Seçimler için Harekete Geçti

Okunma: 9464
Sultangazi 23 Ocak 2024 14:57
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım, Yerel Seçimler için Harekete Geçti
A
a

Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım, yerel seçimler için harekete geçti ve sahaya indi. Yıldırım, seçim sürecinde halkla doğrudan temas kurarak, projelerini ve vizyonunu paylaşma kararlılığını sergiliyor.

Ramazan Yıldırım’ın Sahaya inmesi, yerel yönetimde daha etkili bir rol oynamasına vesile oldu. Halkla bire bir temas kuran Yıldırım, sıkılmadık el, çalmadık kapı ve dokunulmadık yürek bırakmıyor. Yıldırım’ın seçim kampanyası tam hız devam ediyor. İlçe esnafıyla temasa geçen Yıldırım, ilçenin nabzını esnaf tutuyor” dedi.



Esnafları ziyaret ederek onların derdini ve sorununu dinleyen Ramazan Yıldırım, vatandaşın durumu ile ilgili bilgi aldı. Alım gücü her geçen gün biraz daha düştüğünü, insanların evine ekmek götürmekte zorlandığını söyledi. Bu durum beraberinde birçok sorunu gündeme getirebileceğini söyleyen Yıldırım, yetersiz beslenme beraberinde birçok hastalığa da davetiye çıkarmak anlamına geliyor” dedi.



Vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanan Yıldırım. Esnaf ve vatandaştan gelen talepleri not alıyor. Belediye Meclisine girmesi halinde bu sorunları bir önerge olarak Belediye meclisine sunacağını ifade eden Yıldırım, “halkımız mutlu değilse biz de mutlu olamayız” dedi. 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat