Ramazan Yıldırım, Sultangazililerin Hakkını Hukukunu Korumak İçin Adayım

Okunma: 7812
Sultangazi 2 Ocak 2024 16:24
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım, Sultangazililerin Hakkını Hukukunu Korumak İçin Adayım
A
a

Sivil Toplum Kuruluşlarının unutulmaz ismi, Siyaset arenasında kendinden söz ettiren Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım, Sultangazi Belediye Meclis Üyeliğine gümbür gümbür geliyor.

Geçtiğimiz günlere kadar Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanlığını yapan Ramazan Yıldırım, aynı zamanda Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcılığını da layıkıyla yürüttü. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde Gelecek Partisine Sultangazi Belediye Meclis Üyeliği başvurusunu yapan Yıldırım, tüm kesimlerin desteğini arkasına alarak yola çıktı.


 
Hayatı boyunca sevgi ve hoşgörü ikliminden ayrılmayan, dostluk ve kardeşlik hukukunu sonuna kadar savunan Ramazan Yıldırım, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan, Türk, Kürt, Laz ve Çerkez diye kimseyi ötekileştirmeden kendisiyle, ailesi ve toplumla barışık yaşadı. Gerek sivil toplum kuruluşundaki görevi sürecinde, gerekse siyasi yaşamında anlına kara leke sürmedi. Özüyle sözüyle bir olan Yıldırım, dürüst ve namuslu yaşamayı kendine ilke edindi.


 
Sultangazi’ye hizmet için yola çıkan Ramazan Yıldırım, “ Taş üstüne taş koymaya, daha modern ve yaşanılır bir Sultangazi için Meclis Üyeliği başvurumu yaptım. 600 bin kardeşler topluluğun yaşadığı Sultangazi’de bende elimi taşın altına koymaya hazırım demek için yola çıktım. Yoksulun, dar gelirlinin, dulun ve yetimin hakkını korumak ve kollamak için bu ulvi göreve talibim. Birilerinin değil, halkın adamı olmak için herkesin hakkını hukukunu korumak için meclis üyeliğine başvurdum. Allah’ın izni siz Sultangazililerin desteği ile Sultangazi Belediye Meclis Üyesi seçilirsem sizleri en güzel şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat