Ramazan Yıldırım, Osman Aslan ve Hakan Mamaş, "Sırları taşlarında saklı şehir Adıyaman" Kitabının Galasına Katıldı

Okunma: 9717
Sultangazi 13 Kasım 2022 20:28
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım, Osman Aslan ve Hakan Mamaş,  "Sırları taşlarında saklı şehir Adıyaman" Kitabının Galasına Katıldı
A
a

Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım, beraberindeki Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Aslan ve Adıyaman İli Kahta İlçesi Tütenocak (Bersomik) Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Mamaş,

Sırrı Özbek ve Fatih Yıldız'ın yazdığı “Sırları taşlarında saklı şehir Adıyaman “ kitabın sergi ve tanıtım galasına katıldı.



Adıyamanlı sivil toplum kuruluşları buluşması kapsamında “Sırları taşlarında saklı şehir Adıyaman “ adlı eserin İstanbul galası Ataköy Çetin Emeç sergi salonunda gerçekleştirildi. Galaya Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım, beraberindeki Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Aslan ve Adıyaman İli Kahta İlçesi Tütenocak (Bersomik) Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Mamaş ve “Sırları taşlarında saklı şehir Adıyaman “ kitabının hayranları katıldı.


 
Program sonrası gazetemize konuşan Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım, “Bugün önemli, bir o kadar da anlamlı bir gün. Sırrı Özbek ve Fatih Yıldız'ın kaleme aldığı “Sırları taşlarında saklı şehir Adıyaman “ kitabının İstanbul galası muhteşem bir atmosferde gerçekleşiyor.  Biz de sivil toplum kuruluşu olarak Adıyaman’ımızın değerli evlatları Sırrı Özbek ve Fatih Yıldız'ın kaleme aldığı  “Sırları taşlarında saklı şehir Adıyaman “ kitabın sergi ve tanıtım galasına katıldık. Değerli yazarlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.










 
1000
icon
Hasan 10 Ocak 2023 11:34

Hakan mamaş da adam oldu ya la

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat