Ramazan Yıldırım, İlçenin Değerine Değer Katmak İçin Aday Oldum

Okunma: 25709
Sultangazi 7 Ocak 2024 08:42
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım, İlçenin Değerine Değer Katmak İçin Aday Oldum
A
a

Ramazan Yıldırım, "İstanbul'un değerini güçlendiren, Şehrimize heyecan katan, gençlerimize sağlıklı, güzel bir gelecek fırsatı sunan Gelecek Partisi'ni Sultangazi Belediyesinde en iyi şekilde temsil edebilecek çalışmalara hazırız" dedi.

Herkesin bilmesini isterim ki bu tarihi sorumlulukla Sultangazi’mizin ihtiyaçları noktasında elimizden gelen çabayı ve desteği göstereceğiz. Ben değil biz olmayı becerebildiğimiz oranda sorunların üstesinden gelebileceğimizi bilince çıkaracağız.



Sultangazi’nin sorunlarını ortak akılla meclise taşımanın ve çözmenin yollarını mutlaka bulacağız. Sorunların üstünü örtmek için değil, sorunları ortadan kaldırmanın yöntemini geliştireceğiz. Sultangazi halkının sorunlarını Sultangazi halkıyla birlikte omuz omuza vererek çözeceğiz.



Bütün mahallelere eşit hizmet anlayışıyla görevler üstleneceğiz. İlçe ve halkın yararına olmayan hiçbir projenin ortağı olmayacağız. Doğru ve halkın yararına olan projeler kimler ve hangi siyasi parti tarafından sunulursa sunulsun ona bakmaksızın onay vereceğiz.



Gelecek Partisi’ni en iyi bir şekilde Belediye Meclisinde temsil etmenin bahtiyarlığını yaşayacağız. Yol arkadaşlarımla birlikte Sultangazililerin yararına olan, Sultangazi’yi modern bir ilçeye dönüştüren yeni projelerle güçlendireceğiz. Herkesten çok çalışıp çok üreterek halkımızın derdine derman olmaya özen göstereceğiz” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat