Ramazan Yıldırım, Ankara'da Ki Büyük Kongreye Katıldı

Okunma: 20024
Sultangazi 15 Ocak 2024 12:43
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım, Ankara'da Ki Büyük Kongreye Katıldı
A
a

Gelecek Partisi 2. Olağan Kongresi Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşti. Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Ramazan Yıldırım'da kongreye katıldı. Yıldırım, kongrede birçok önemli isimle bir araya geldi.

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerin hayatını kaybetmesi nedeniyle hazırlanan bir çok etkinliğin iptal edildiği kongrede. Belediye Başkan Adaylarının tanıtım programı da iptal edilerek Genel Merkez’e alındı.



Şehit haberlerinin ardından hazırlanan gösteriler iptal edildi. Sade gösteriden uzak bir biçimde gerçekleşen kongrede Gelecek Parti’sinin yeni yönetimi açıklandı.  



Kongrenin ardından gazetemize bir açıklama yapan Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım şunları söyledi. Genel Başkanım Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da dediği gibi aylardır büyük bir coşku ve heyecanla hazırlanan gösteri programımızı yaşadığımız acı sebebiyle iptal ettik. Sade ve şatafattan uzak şehitlerimin ruhlarını incitmeyecek bir kongre gerçekleştirdik. Kongremiz milletimize, devletimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  








 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat