Ramazan Yıldırım "Acılarımızı Paylaşarak Azaltacağız"

Okunma: 5152
Sultangazi 10 Aralık 2022 21:48
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım "Acılarımızı Paylaşarak Azaltacağız"
A
a

Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım, başkanlığında gerçekleşen toplantıda Koşarlar, Saracık ve Ağaçlı köylerinin ortaklaşa mesajlaşma teklifi karara bağlandı.

Toplantının açılış konuşmasında tüm duyguları birlikte yaşamanın kendisi için ne denli kıymetli olduğunu belirterek başlayan Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım, Acılar paylaşıldıkça azalıyor, sevinçler paylaşıldıkça çoğalıyor. Bundan dolayı bugün alacağımız karar tarihi bir karar olacak. Bir birine yakın üç köyün dernek yöneticilerinin ortak kararıyla acılarımızı paylaşmak adına ortak mesajlaşmayı karara bağlıyoruz. Taziye ve cenazelerimizde yan yanda olmayı arzu ediyoruz” dedi.


 
Birlik ve beraberlik içerisinde güzel günlere ulaşılacağını vurgulayan Yıldırım, “Dernek üyelerimiz bu talebimizi çok olumlu karşıladı. Ben umuyorum ki üç köyümüzde bizimle birlikte aynı duyguları paylaşıyor. Acılarımızı paylaşarak azaltacağız” dedi.


 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat