Oylar Murat Köprücüye, Oylar Halkın Adayına

Okunma: 7380
Sultangazi 8 Nisan 2023 14:23
Videoyu Aç Oylar Murat Köprücüye, Oylar Halkın Adayına
A
a

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak 28. Dönem genel seçimleri için sona yaklaşıldı. Siyasi Partiler Aday belirlemek için son rötuşları yaparken Bağımsız Milletvekili Adayları hedefe kilitlendi. İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, gümbür gümbür milletvekilliğine yürüyor.

Murat Köprücü, siyasi arenada yıldızı parlayan herkes tarafından sevilen, sayılan bir aday. Herkesin gıptayla baktığı, vizyonu ve misyonuyla örnek alınan bir kişilik. Mütevazı, herkesi kucaklayan, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan halkın bağrından kopmuş dürüst ve namuslu bir Anadolu çocuğu.
 
Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, Genç dinamik mücadele azmi ve birikimi ile halkın her kesiminden destek alacağı gibi sağ ve sol kesimden de önemli destek göreceği kesin. Ayrıca, İktidar ve muhalefet partilerinden rahatsız olan tabandan da destek alacağı düşünülürse büyük olasılıkla Milletvekili olarak görebiliriz. Seçim çalışmalarında birlik ve kardeşlik mesajlar vermesi kendisine artı puan olarak dönecektir.
 
 
Oy kullanırken belli kıstasları göz önünde bulundurmak gerekir. Gençlerin, emeklilerin, dul ve yetimlerin, gazilerin işsizlerin ve kadınların haklarını koruyacak, ayırım gözetmeksizin her kesimi kucaklayacak, adaletli, tarafsız ve mezhep üzerinde siyaset yapmayacak, barışı huzuru sağlamak için çaba sarf edecek bir milletvekili istiyorsan oylar Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü’ye. Unutmayın bir oy çok şey değiştirir. Seçeceğimiz aday siyasetin değil halkın adayı olmalı.
 
 
 
1000
icon
Mehmet dagdogen 10 Nisan 2023 12:21

Başarılar diliyorum Allah utandirmasin

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat