Oses Ailesi Büyümeye Devam Ediyor

Okunma: 423
Sultangazi 7 Mayıs 2016 23:00
Videoyu Aç Oses Ailesi Büyümeye Devam Ediyor
A
a

İstanbul’da 4 ayrı noktada Şişli, Esenler, Şirinevler ve Esenyurt’ta yeni bayilerin açılışına Almanya, Konya, Mersin bölge sorumluları ve Oses Genel Müdürü Hasan Yaşar’ın katılımıyla 2016’ya damga vurmaya hazırlanan Oses ailesi kurumsallaşmasını tamamlayarak gelecek hedefine koşuyor.

Oses Ailesi Atağa Geçti
 
2016 yılı tarihine altın harflerle yazdırmayı hedefliyor. Oses Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar ve Hasan Yaşar kardeşler, yönetimindeki uzman kadrosuyla imalat atağının bir numaralı çözüm ortağı olan pazarlamaya verdiği önem sayesinde bilinirliğini artırmaya devam ediyor. 2016 yılına önemli bir atılımla girdiklerini belirterek söze başlayan Oses Genel Müdürü Hasan Yaşar, şöyle konuştu. “ Aslında tam anlamıyla kurumsallaştık diyebilirim. İç dizaynımızdan tutunda yapılanmamıza kadar baştan aşağı yenilendik. Oses’in marka değerini yükseltmek için çıktığımız bu yolda başarıyı olmazsa olmaz görüyoruz” dedi.
 
İstikrarlı bir büyümeyi hedeflediklerinin altını çizen Oses Genel Müdürü Hasan Yaşar, tıpkı ağabeyi Osman Yaşar gibi mütevazilikle agresif büyümeyi dengede tutarak adım adım hedefe ilerlediklerini söyledi. Oses bünyesindeki bayiliklerin Oses’in marka değeri için çalışacağını ifade eden Hasan Yaşar, temellerini oluşturan Oses ailesin büyümesine paralel gelişmeyi öngördüklerini kaydetti.  
 
  











 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat