Nejmi Can, Ziyaret Turlarına Başladı

Okunma: 865
Sultangazi 10 Şubat 2024 01:17
Videoyu Aç Nejmi Can, Ziyaret Turlarına Başladı
A
a

CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Nejmi Can, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Çiğdem Özkan'ı ziyaret etti.

CHP Sultangazi Meclis Üyesi aday adayı Nejmi Can, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Çiğdem Özkan'ı ziyaret etti. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, mahalle sakinlerinin sorunları ve beklentileri masaya yatırıldı.


 
Mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Nejmi Can ve Çiğdem Özkan, mahalledeki çeşitli konuları ele aldılar. İhtiyaç duyulan hizmetlerin belirlenmesi ve çözüm önerilerinin tartışılmasıyla, mahalledeki iş birliği ve dayanışmanın önemi vurgulandı.


 
Ziyaret sırasında Nejmi Can, mahalle muhtarına, yerel yönetimde daha aktif bir rol alarak mahalle sakinlerinin beklentilerine daha etkin bir şekilde yanıt verme taahhüdünde bulundu. Aynı zamanda, mahalle sakinlerinin katılımıyla düzenlenecek etkinlikler ve projelerle, mahalledeki sosyal ve kültürel hayatın canlandırılması için iş birliği yapılması konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.


 
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Çiğdem Özkan, Nejmi Can'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, mahalle sakinlerinin taleplerinin dikkate alınması ve çözüm odaklı çalışmaların devam etmesi gerektiğini vurguladı.
 
Bu samimi ziyaret, yerel demokrasinin temel prensiplerinden olan katılımcılığı ve iş birliğini ön plana çıkarırken, mahalle sakinlerinin temsilcileriyle olan doğrudan iletişimini güçlendirmeyi hedefliyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat