MHP’den İnşaat Alanı Yüzünden Kapanan Yola Tepki

Okunma: 655
Sultangazi 13 Nisan 2016 20:31
Videoyu Aç MHP’den İnşaat Alanı Yüzünden Kapanan Yola Tepki
A
a

Sultangazi Uğurmumcu Mahallesi Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi’nin yanında temel atma çalışmaları yüzünden Muhsin Yazıcıoğlu ve Eski Edirne Afsalı bağlantı yolunun trafiğe kapanılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Sultangazi Uğurmumcu Mahallesinde kapalı otopark olarak inşa edilmesi düşünülen alanın kazılması yüzünden Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi’nin yanındaki çalışmalar neticesinde kaldırımın ve yolun inşaat alanına dahil edilip araç yolunun bariyer çekilerek trafiğe kapatılması tepki çekti. Firma, güvenlik önlemleri kapsamında geçen ay Muhsin Yazıcıoğlu caddesini Eski Edirne asfaltına bağlanan yolu araç trafiğine kapattı. Ayrıca Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ndeki kaldırım inşaat alanına dahil edilip demir bariyerler çekilerek yayalara tahsis edildi. Firmanın bu işlemi Muhsin Yazıcıoğlu caddesinin daralmasına da neden oldu.
 

  MHP Yetkilileri Uyardı

Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ve MHP Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erdinç Kaygusuz ile birlikte kameraların karşısına geçti. “ buradan yetkilileri uyarıyorum diyerek söze başlayan Özel, dünyanın neresine giderseniz gidin, inşaat alanı yüzünden devlet hastanesinin yolu kapatılmaz” dedi. Yusuf Özel konuşmasını şöyle sürdürdü. “ İnşaat alanındaki çalışmalar nedeniyle halkın kullanımına tahsis edilen kamuya ait kaldırım ve araç yoluna kazık çakmak ve çit çekmek suretiyle tecavüzde bulunulduğu gerekçesiyle yetkilileri sert sözlerle uyardı. 



Bu Firmanın bunu yapmasına nasıl göz yumulur
 
Hızını alamayan Özel, çevrede bulunan esnafları ziyaret ederek bu durumdan rahatsız olup olmadıklarını sordu. Aldığı cevaplarla “ne kadar haklıyız görüyorsunuz değil mi? Diyerek “ haklılığını ifade etti. “ inşaat alanına yakın devlet hastanesini bir yana bırakırsak. Çevre mahallelerde yangın ve hastalık anında itfaye aracı ve ambulans geçişi için gerekli tedbirlerin alınmadığı, ana yolda trafik güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde güvenlik önlemleri alınarak trafik işaretçileri ve levhaları konulmadığı, söz konusu kapatma ve daraltma işlemlerinin inşaat yapımına devam edebilmesi için alınan önlemlerin yetersizliği gözler önündedir. Bu olayın sorumluları vakit kaybetmeden olaya el koymalı vatandaşın mağduriyetini gidermelidir.


 
Siyasi Parti Olarak Her zaman Halkımızın Yanındayız
 
Halkın refah ve mutluluğu için mücadele ettiklerini söyleyen, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, nerede bir mazlum varsa MHP ordadır. Nerede bir ezilmiş varsa, nerde bir horlanan varsa, nerde haksızlığa uğrayan varsa MHP hep onların yanında olmuştur olmaya da devam edecektir dedi.

 







1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat