Mehmet Kamar, Abdulbaki Durmuş'u Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 31511
Sultangazi 14 Ekim 2023 11:29
Videoyu Aç Mehmet Kamar, Abdulbaki Durmuş'u Makamında Ziyaret Etti
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi Siyasi İşler Birim Başkanı Mehmet Kamar, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u makamında ziyaret etti.

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Yeniden Refah Partisi Sultangazi Siyasi İşler Birim Başkanı Mehmet Kamar ile dernek lokalinde bir araya geldi. Ortak akılla yönetim anlayışının başarıyı her alanda getirdiğine vurgu yapan Durmuş, sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


 
Mehmet Kamar, Sivil toplum kuruluşlarının gerçekleştirdiği etkinliklerde Yeniden Refah Partisi Sultangazi Siyasi İşler Birim Başkanlığı olarak katkı sunmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de sivil toplum kuruluşları ile beraber çalışma içerisinde olacağız. Demokratik ülkelerdeki en büyük güçlerden birisi olan sivil toplum kuruluşlarının varlığının siyasi partilere de güç verdiğini belirten Yeniden Refah Partisi Sultangazi Siyasi İşler Birim Başkanı Mehmet Kamar, sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesi için Parti olarak çalışmalarımız devam ediyor.  Misafirperverliğinden dolayı Sayın Abdulbaki beye teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat