Kumaşın Adresi Özyurt Moda Kumaş

Okunma: 665
Sultangazi 27 Mart 2016 17:32
Videoyu Aç  Kumaşın Adresi Özyurt Moda Kumaş
A
a

Özyurt Moda Kumaş olarak sektöründe yaklaşık 15 yıldır müşterilerine hizmet vermektedir. Bu sektörün genç üyelerinden biri olmasına rağmen hızlı gelişen yapısıyla müşteri Portföyünü geliştirilmiş ve sektörün önde gelen firmaları arasında yerini almıştır. Sultangazi’de Moda kumaş denince akla hemen Özyurt Moda Kumaş gelmektedir.

Müşteri memnuniyetini ilke edinen, zengin ve kaliteli çeşitleriyle müşterilerine hizmet sunan Özyurt Moda Kumaş, renge renk günün modasına uygun çeşitleriyle tam size göre. Uygun fiyatlarıyla Sultangazililerin vaaz geçilmez mekanlarının başında gelen moda evi Uğurmumcu Mahallesi Fatih Caddesi No: 9 Hayati Durağı Sultangazi / İstanbul adresinde siz müşterilerine hizmet vermektedir.


 
Özyurt Moda Kumaş Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özyurt, Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. Sultangazi’nin en önemli Moda Kumaş firmalarından biriyiz. Başka ilçelerde de şubelerimiz de hizmet vermekteyiz. Bol çeşit müşterilerin seçme hakkını güçlendiriyor. İçeri giren her müşteri mutlaka kendine uygun bir kumaş türünü beğenmektedir. Fiyatlarımız çok uygundur. Müşterilerimiz bir elbiseyi dörde bir fiyatına mal ederek aile bütçesine katkıda bulunmaktadır. Her renk her desende kumaşlarımız mevcuttur. Sultangazililer mutlaka bizleri ziyaret etsinler pişman olmayacaklardır” dedi. 

 


 









1000
icon
Muhamed taş 7 Kasım 2016 00:10

Astar bez tela varmı?

0 0 Cevap Yaz
Muhamed taş 7 Kasım 2016 00:09

Tane tane satılıyormu yoksa toplam mı?

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat