İstanbul Muharip Gaziler Dayıoğlu’nu Ziyaret Etti

Okunma: 497
Sultangazi 25 Mart 2016 00:04
Videoyu Aç İstanbul Muharip Gaziler Dayıoğlu’nu Ziyaret Etti
A
a

İstanbul Muharip Gaziler Derneği tarafından Sultangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu’na teşekkür ziyaretti gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın Çanakkale şehitleri anma programına davet edilen Muharip Gaziler Dernek yönetimi ve üyeleri bu kez teşekkür için Sultangazi Belediyesini ziyaret ettiler.

Yurt ve Vatan Sevdalıları Hoş Geldiniz
 
Konuklarını sıcak bir atmosferde karşılayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu, Sultangazi Belediyesi olarak yurt ve vatan savunmasında canı pahasına savaşan, kurşun atan ve yiyen şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ve ellerinden gelen tüm katkıyı vermeye hazır olduklarını belirterek, “ Ellimizden gelen ne varsa sizler için yapmaya hazırız” dedi.


 
Sofranızı Gönlünüzü Açtınız
 
İstanbul Muharip Gaziler Derneği temsilcileri Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu’nun kendilerine gösterilen sıcak ilgi ve alaka için teşekkür ederek, “ Bizi Çanakkale şehitleri haftasında sabah kahvaltısına ve akşam ki yemeğe davet ettiniz. Sofranızı, gönlünüzü açtınız. Sizlere çok teşekkür ederiz” dediler.
 
Konuşmaların ardından İstanbul Muharip Gaziler Derneği temsilcileri tarafından Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu’na sertifika verildi. Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu sertifikayı alırken şöyle konuştu. “ Bu anlamı hediyenizi Sultangazi Belediyesi adına alıyorum ve Belediyemizin en güzel yerine asacağımıza söz veriyorum” dedi.  
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat