İsmetpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Necdet Ocak, Abdulbaki Durmuş'u Ziyaret Etti

Okunma: 5207
Sultangazi 12 Ekim 2023 14:18
Videoyu Aç İsmetpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Necdet Ocak, Abdulbaki Durmuş'u Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi'nin önemli bir değeri İsmetpaşa Mahalle Muhtar Adayı Necdet Ocak, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u makamında ziyaret etti.

İsmetpaşa Mahalle Muhtar Adayı Necdet Ocak’ı makamında ağırlayan Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, İsmetpaşa Mahalle Muhtar Adayı Necdet Ocak’tan adaylık süreci ve projelerine ilişkin bilgi alırken, muhtarlık seçimlerinde başarılar diledi. İsmetpaşa Mahalle Muhtar Adayı Necdet Ocak ile uzun süre sohbet eden Genel Başkan Durmuş, şunları söyledi. “ Nazik ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çıkmış olduğunun yolda sizlere başarılar diliyorum. Bir hemşerimizin İsmetpaşa Mahallesinde Muhtar olması bizim en büyük dileğimizdir. Yolunuz açık olsun inşallah yerel yönetim seçimlerinde İsmetpaşa Mahallesinde muhtar olursunuz” dedi.



İsmetpaşa Mahalle Muhtar Adayı Necdet Ocak ise ziyarette şunları söyledi. “ İsmetpaşa Mahallesinde yıllardır esnaflık yapıyorum. Orada yaşayan insanlarla aynı havayı soluyoruz. Bugüne kadar vatandaşlarımızın sevincine de acılarına da ortak oldum. Hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucaklayan bir anlayışa sahibim. Dil, din, renk ve etnik köken ayrımı yapmadan İsmetpaşa halkına hizmet etmek için bu yola çıktım. Sizlerin de desteği ile inşallah bu yerel yönetim seçimlerinde İsmetpaşa mahallesine muhtar seçilirim. Misafirperverliğinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat