Hüseyin Terzi, Yasin Kul'a Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu, Ardından Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

Okunma: 2461
Sultangazi 5 Şubat 2022 01:51
Videoyu Aç Hüseyin Terzi, Yasin Kul'a Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu, Ardından Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi
A
a

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, bir süre önce küçük bir operasyon geçiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ardından bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi ve yönetimi, geçmiş olsun ziyaretinin ardından daha önce planlanan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Terzi ve beraberindeki heyetin ilk durağı Battalbey Çiğköfte yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak, Mehrizade Baklavaları ve Doping Çiğköfte oldu. Firma yetkilileriyle bir araya gelen Hüseyin Terzi, esnafın durumu ile ilgili bilgi aldı.  



Ülkede yaşanan ekonomik krize de değinen Terzi, Esnafımızın durumu içler acısı. “Sattığı malı aynı fiyata bir daha yerine koyamıyor” dedi. Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, gerçekleştirdiği ziyarette şunları söyledi. “ Bir süre önce küçük bir operasyon geçiren Sultangazi İlçe Başkanımız Yasin Kul’u görevinin başında görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. İlçe Başkanlığında gerçekleştirdiğimiz ziyarette Yasin Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Akabinde programımız dahilinde gerçekleştirdiğimiz bir dizi ziyarette gördük ki esnafımız, iş insanlarımızın morali ve motivasyonu iyi değil. Vatandaşlarımız gibi esnaflarımızda ekonomik krizin etkisini iliklerine kadar his etmekte. Ancak karamsarlığa gerek yok. Çok şükür Yeniden Refah var. Yapılacak seçimlerde Yeniden Refah iktidarıyla bütün sorunlar çözülecek Ülkede ekonomik krizi sonlandırıp halkın refahını ve mutluluğunu tesis edeceğiz” dedi.   























 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat