Hüseyin Kurkut'tan Sarıkamış Şehitlerini Anma Mesajı

Okunma: 6592
Sultangazi 22 Aralık 2021 21:06
Videoyu Aç Hüseyin Kurkut'tan Sarıkamış Şehitlerini Anma Mesajı
A
a

Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Kurkut, Sarıkamış şehitlerimizin şehadetlerinin 107. Yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Kurkut, mesajında şunları söyledi. Zorlu coğrafyaya, çetin kış şartlarına aldırmadan vatan, ezan, bayrak için yola koyulan ve bir an bile düşünmeden canlarını feda eden Sarıkamış şehitlerimizi şehadetlerinin 107. Yıl dönümünde rahmetle ve minnetle anıyorum.



Memleketin dört bir yanından gelen bu kahraman askerlerimiz olabilecek en zor koşullarla karşı karşıya kalmalarına rağmen tereddüt etmeden vatan için mücadele etmişlerdir. Bu mücadelenin kutsallığı ve kahraman askerlerimizin cesareti bizlere de büyük sorumluluklar yüklemiştir. Bugün de bizler bu fedakârlığın bilincinde olarak onların izinde birlik ve beraberlik içerisinde vatan için her koşulda çalışmak durumundayız. Bu vesileyle Sarıkamış’ta ve yurdun her köşesinde kahramanlık örneği göstererek adını tarihe yazdıran tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor şükran ve minnetle anıyorum. Ruhunuz şad mekânınız cennet olsun.” İfadelerini kullandı.


Hüseyin Kurkut
Dumlu Dernek Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat