Hüseyin Kurkut İlk Projesini açıkladı

Okunma: 7658
Sultangazi 13 Ekim 2016 05:28
Videoyu Aç Hüseyin Kurkut İlk Projesini açıkladı
A
a

Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Kurkut, ilk projesini Sultangazi Eski Edirne Asfaltını ikiye ayıran tel örgüleri kaldırarak işe başlayacağını açıkladı.

Günümüzde insan ilişkilerini, insan yaşamını bir birinden ayıran, sevginin dostluğun önüne engeller koyan hiçbir şeyin ayakta kalmadığını söyleyen Kurkut şöyle konuştu. “ Sultangazi’ye tramvay geliyor diye bayram edenler beklenmedik bir durumla karşı karşıya kaldılar. Eski Edirne Asfaltını ikiye ayıran, komşuluk ve dostluk ilişkilerini zayıflatan tel örgüler Sultangazililer için kâbusa dönüştü.
 
 
Komşuluk ilişkilerini sekteye uğratan, tel örgüler İsmetpaşa Mahallesi’ni, Cebeci’den Sultançiftliği Mahallesi’ni Uğurmumcu’dan ayırarak bir set oluşturmaktadır. İnsanlar bir birlerine ulaşmak için yüzlerce metre yürümek zorunda bırakılmıştır. Gözden Irak olanlar, gönüldende ırak olur misali komşuluk ilişkileri her geçen gün zayıflamaktadır. Bu durumu görmek için, bir insanın bir yerlere aday olmasına gerek yok. Hem görüntü kirliliğine hem de, komşuluk ilişkilerine zarar veren bu tel örgüler tez zamanda kaldırılmalıdır” dedi.    
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat