Hüseyin Kurkut; Halkın Sevincine de Üzüntüsüne de Ortak Olmak

Okunma: 5457
Sultangazi 10 Aralık 2021 11:44
Videoyu Aç Hüseyin Kurkut; Halkın Sevincine de Üzüntüsüne de Ortak Olmak
A
a

Halk adamı olmak söylendiği kadar kolay değil. Halkın sorunlarını ve toplumun değerlerini kendine şiar edinmesi gerekir. Halkın sorununu kendi sorunu, sevincini mutluluğunu da kendi mutluluğu olarak görebilmektir.

Halk adamı, halkın sorunlarıyla yakından ilgilenir. Çözümüne de yardımcı olur. Bulunduğu makamı da layıkıyla temsil eder. Halkın her ferdini, kendi öz evladı gibi görür ve ona göre davranır. Halkın içinden gelmek, halkla bütünleşmek, onlarla ağlayıp onlarla gülmek, halkın ve değerlerin adamı olmak ve halkı için çalışmak toplum değerlerini, öncelikli tutmak çok ama çok önemlidir. Halk adamı olmak kriteri de tamda bu noktada başlar.


Elbette ilçemizde yöremizde halk adamı olan, toplumun değerlerine sahip çıkan, başarılarını bulunduğu alandaki icraatına yansıtan, geçmişte olduğu gibi, bugün de sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticileri var. Bu yöneticilerimizden biride Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma Dayanışa ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Kurkut’tur. 


Sayın Kurkut, fikirleriyle öne çıkan, risk alan, esnek, dinamik, duygusal ve benzer meziyetlere sahip bir Adıyaman sivil toplum kuruluşunun başkanı. Ortak akıl, ortak payda, paylaşımcı gibi kavramlara, değer veren, bir yönetici. Hemşerilerine her kulvarda sahip çıkan, onların değer yargılarını önemsiysen, sorunlarına ve sevinçlerine ortak olan bir halk adamı.  
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat