Hüseyin Kurkut, "Adıyamanlıların Huzuru ve Mutluluğu İçin Çalışıyoruz"

Okunma: 1008
Sultangazi 13 Kasım 2021 03:51
Videoyu Aç Hüseyin Kurkut, "Adıyamanlıların Huzuru ve Mutluluğu İçin Çalışıyoruz"
A
a

Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, " Bütün gayretimiz Hemşerilerimizin huzur ve mutluluğu içindir" dedi.

Dur durak bilmeden çalışan Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, “Bütün gayretimiz, hemşerilerimizi daha mutlu etmek içindir” dedi. Dernek ziyaretlerine büyük önem veren Başkan Kurkut, her gün farklı dernekleri ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya gelmeye, onların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Hemşerilerinin kendilerini güler yüzle ve hayır duasıyla karşılamasının çalışma şevkini arttırdığını ifade etti.



Başkan Hüseyin Korkut, Adıyamanlıların düğününe, nişanına, cenazesine ve taziyesine eksiksiz katılarak onların acılarına da sevinçlerine de ortak oluyor. Her yerde Adıyamanlılarla sohbet edip, taleplerini dinleyen Başkan Kurkut, Köylerine de gerekli ilgiyi gösterdiklerini belirterek, “Köylerimizde yaşanan özellikle gençlerimizin kırsaldan kente göç etmelerinin önüne geçmek, yeni iş kapıları açmak için iş insanlarımız Adıyaman’ımıza yatırım yapmaktadır.  Önümüzdeki yıllarda Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları olarak, tarım, ziraat ve hayvancılık alanında örnek projeler hazırlamayı düşünüyoruz. Adıyamanlı hemşerilerimizin alın terinin karşılığını alabilmelerini sağlayacak çalışmaları başlatacağız ve burada yaşayan hemşerilerimiz daha mutlu ve daha huzurlu olacak.” diye konuştu.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat