Hep Birlikte Av. Abdurrahman Dursun'u Alkışlıyoruz

Okunma: 40825
Sultangazi 26 Aralık 2023 14:17
Videoyu Aç Hep Birlikte Av. Abdurrahman Dursun'u Alkışlıyoruz
A
a

Sultangazi'ye bir birinden değerli eserler inşa eden, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u hep birlikte alkışlıyoruz.

Yaşanılır bir Sultangazi için beş altın yılı geride bırakan, Sultangazi’ye kazandırdığı eserlerle tarihin altın sayfalarına adını yazdıran Av. Abdurrahman Dursun, önümüzdeki seçimlerde beş yılı daha annesinin ak sütü gibi hak ediyor.

Harama el uzatmayan, Kalp kırmaktan korkan, sevginin, dostluğun ve kardeşliğin sembolü olan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, göreve geldiği günden bu yana zor olanı başararak Sultangazi’yi yaşanılır bir ilçeye dönüştürdü.
 
Halkın değer yargılarına önem veren, onların dertlerini sorunlarını kendi derdi dorunu olarak gören, Av. Abdurrahman Dursun, bu ilçeye çok şey kazandırdı. Sultangazililer onun başkanlık döneminde rahat bir nefes aldı. Halk Dursun’un eğitimden sağlığa, kültür merkezlerinden Kadın Merkezlerine kadar inşa ettiği eserlerden yararlanarak Sultangazi’yi sevdi.
 
Sultangazi’yi yaşanılır bir ilçe konumuna getiren, insanların sorunlarıyla yakından ilgilenen, sabahın erken saatlerinden gecenin bir saatine kadar Modern bir Sultangazi için emek harcayan Dursun, Partisi tarafından 2024 Mart ayında yapılacak yerel yönetim seçimlerinde tekrardan Sultangazi Belediye Başkan Adayı olarak gösterileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Halk Av. Abdurrahman Dursun’u bir dönem daha başkan olarak görmek istiyor. Uzun zamandan bu yana gittiği her ziyarette el üstünde tutulan, halkın büyük teveccühü ile karşılaşan Dursun, geleceğe yönelik projelerini önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.
 
Sultangazililer Av. Abdurrahman Dursun’u bağrına basarken, Sultangazi’ye kazandırdığı bir birinden değerli eserlerden dolayı büyük bir coşkuyla alkışlıyor.
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat