Halkın Başkanı Abdulbaki Durmuş

Okunma: 18125
Sultangazi 6 Kasım 2023 01:40
Videoyu Aç Halkın Başkanı Abdulbaki Durmuş
A
a

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, hemşerilerine yol göstermeye, onların derdiyle dertlenemeye sevinçlerine ve üzüntülerine ortak olmaya devam ediyor.

Ne zaman, nerede hangi mahallede olacağı kimse tarafından bilinmiyor. Nerede ne olacağını ilk o biliyor. Sabah namazının ilk ışıklarıyla beraber esnafları o ziyaret ediyor. İlk siftahı o bırakıyor. Esnafın ve vatandaşın derdiyle dertleniyor sevincine ortak oluyor..


Kimin ne derdi, ne sıkıntısı varsa herkes ona koşuyor. Kimsesizin kimsesi, sessizlerin sesi oluyor. Onların derdiyle dertleniyor, sevincine ortak oluyor. Onlarla gülüyor onlarla ağlıyor adeta. Sabahın ilk ışıklarıyla güne merhaba derken gecenin çok ilerleyen saatlerine kadar onlarla vakit geçiriyor.


Tüm hemşerilerinin cenazesine, taziyesine, katılarak onların acısını yürekten paylaşan Durmuş, aynı zamanda hemşerilerin düğününe, nişanına ve nikahına katılarak onların mutluluğuna ortak oluyor. Tüm çevreler tarafından takdirle karşılanan, ayrım yapmadan herkesin yardımına koşan Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, hastaların kurtarıcı meleği oluyor. Yediden yetmişe herkesin yardımına koşan Durmuş yakın çevresi tarafından sağlık bakanı olarak anılıyor.  

 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat