Halkın Adayı Murat Köprücü Gümbür Gümbür Geliyor

Okunma: 3825
Sultangazi 10 Nisan 2023 22:15
Videoyu Aç Halkın Adayı Murat Köprücü Gümbür Gümbür Geliyor
A
a

Sultangazi'nin tanınan isimlerinden olan Murat Köprücü, 28. Dönem genel seçimlerinde bağımsız Milletvekili adayı olduğu günden bu yana bir an olsun durmadı. Dün akşam Sultangazi Belediyesi Ramazan etkinlik alanında il derneklerini ziyaret eden Köprücü'ye ilgi olabildiğince yoğundu.

Köprücü Ramazan Etkinlik Alanında STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
 
İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı, Sultangazi’nin evladı Murat Köprücü, halkın nabzını tutmaya, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle kucaklaşmaya devam ediyor. Sultangazi Belediye’sinin Ramazan etkinlik alanında kurduğu il dernek stantlarını ziyaret eden Köprücü, dernek başkanları tarafından ayakta karşılandı.




Köprücü, Halkıyla Kucaklaşmaya Devam Ediyor
 
Halkla kucaklaşmayı, onların derdini sorununu dinlemeyi ilke edinen Köprücü, çözüm önerileri sunmaya, halkın derdiyle ortaklaşmaya bir olmaya, birlik olmaya devam ediyor. Halkın sesi ve nefesi olabilmek, onları en iyi şekilde mecliste temsil edebilmek için Bağımsız milletvekili olduğunun altını çizen Murat Köprücü, “çıktığımız bu ulvi yolda işimizin zor olduğunun farkındayım” dedi.



 
Halkımın Derdiyle Dertlenmek, Sevincine Ortak Olabilmek İçin Adayım
 
Ancak, biz zor zamanların adamıyız. “ Halkımızın derdi bizim derdimiz. Halkımız mutlu olmadan biz mutlu olamayız. Bu zorlukları aşabilmek, halkın derdiyle dertlenmek, mutluluğuna ortak olabilmek için adayım. Ülkemi ve halkımı çok seviyorum. Eğer bir siyasi parti çatısı altında milletvekili adayı olsaydım ancak kendi genel başkanıma biat edebilirdim. Ben kimsenin kölesi, kimsenin kulu olmak istemiyorum. Ben halkımın derdini sorununu en yalın bir biçimde meclise taşımak istiyorum. Bunun için bağımsız milletvekili oldum” dedi.



Bir Oydan Bir şey Olmaz Deme

Bir oydan bir şey olmaz deme. “Bardağı taşıran son damladır” unutma. Bir oyla seçim kaybedenleri çok gördük. Bir oyla kazananları da. Büyük umutlarla, büyük emeklerle çıktığımız bu ulvi yolda yalnız olmadığımızı, sizlerin benim yanımda olduğunuzu his etmek beni ziyadesiyle mutlu edecektir. Allah’ın izniyle sizlerin de desteğiyle bu işi başaracağız” dedi.



 















 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat