Halk, Av. Ali Acar'ı Milletvekili Adayı Olarak Görmek İstiyor

Okunma: 11615
Sultangazi 8 Nisan 2023 16:20
Videoyu Aç Halk, Av. Ali Acar'ı Milletvekili Adayı Olarak Görmek İstiyor
A
a

Örgüt içerisinde gerçekleşen merkez yoklamasında öne çıkan, örgüt tarafından benimsenen halkın bağrından kopan Av. Ali Acar, 2014 tarihinde gerçekleşen yerel yönetim seçimlerinden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Örgüt içerisinde gerçekleşen merkez yoklamasında öne çıkan, örgüt tarafından benimsenen halkın bağrından kopan Av. Ali Acar, 2014 tarihinde gerçekleşen yerel yönetim seçimlerinden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Yaptığı seçim çalışmalarında kucaklayıcı, birleştirici siyaset anlayışıyla tüm renkleri etrafında toparlamayı başaran Acar, CHP’nin oyunu beklenenin çok üstünde artırdı.
 
2014 yılında siyaset arenasında öne çıkan, 2018 yılında yıldızı parlayan Av. Ali Acar, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Av. Ali Acar, Herkesin gıptayla baktığı, vizyonu ve misyonuyla örnek alınan bir kişilik. Mütevazı, herkesi kucaklayan, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan halkın bağrından kopmuş dürüst ve namuslu bir insan.
 
İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar, Genç dinamik mücadele azmi ve birikimi ile halkın her kesiminden destek alacağı gibi Adıyaman ve Malatya gibi İllerden de önemli destek göreceği kesin. Ayrıca, İktidar ve muhalefet partilerinden rahatsız olan tabandan da destek alacağı düşünülürse Av. Ali Acar’ı aday olarak görebiliriz. Seçim çalışmalarında özgürlük, demokrasi,  birlik ve kardeşlik mesajlar vermesi kendisine artı puan olarak dönecektir.
 
Kendisiyle bir araya geldiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar, şunları söyledi. “Gençlerin, emeklilerin, dul ve yetimlerin, gazilerin işsizlerin ve kadınların haklarını koruyacak, ayırım gözetmeksizin her kesimi kucaklayacak, adaletli, tarafsız ve mezhep üzerinde siyaset yapmayacak, barışı huzuru sağlamak için çaba sarf edecek bir Cumhurbaşkanı ve milletvekili istiyorsan bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy Cumhuriyet Halk Partisi’ne. Unutmayın bir oy çok şey değiştirir. Cumhurbaşkanı siyasetin değil halkın Cumhurbaşkanı olmalı” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat