Gönüllerin Başkanı Murat Köprücü Bağımsız Milletvekili Adayı Oldu

Okunma: 21018
Sultangazi 30 Mart 2023 07:13
Videoyu Aç Gönüllerin Başkanı Murat Köprücü Bağımsız Milletvekili Adayı Oldu
A
a

Gönüllerin Başkanı Sultangazi'nin sevilen ismi Murat Köprücü, 14 Mayıs'ta yapılacak 2023 genel seçimlerinde İstanbul 2. Bölgeden bağımsız milletvekili adaylığı için başvuruda bulundu.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan İl Seçim Kurulu'na gelerek başvurusunu yapan Köprücü, adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Murat Köprücü, “Sevgili İstanbullu hemşerilerim bugünün getirdiği güçlüklere ve zorluklara rağmen kardeşçe bir arada hepimizin insan onuruna yakışır şekilde yaşayacağı, köklerimize bağlı kalarak Bilimin aydınlattığı yolda gençlerimizle ve gençlerimiz için muasır medeniyetlere yürümek elimizden geleni siz vatandaşlarımın desteğiyle yapacağız.




Bu ülke tüm halkları ile ayağa kalkacak; din, dil, ırk, renk ve cinsiyet üzerinden ayrışmaların olmadığı herkesin kendi inancını özgürce yaşayacağı bütün insanların eşit olduğu gerçeğini herkes kabul edecektir.


Ülkemde Bilim, adalet ve kardeşlik yükseldikçe, ülkemizde adaletsizlik ve yoksulluk bitecek, Yüce yaratanın şanı yeryüzünü kaplayacak, başta ülkemdeki insanlar olmak üzere bütün canlılar hep birlikte görecek bunu.


Biz inanacağız, bu inanç sayesinde dağ gibi umutsuzluğu yok edip başarabilme umudunu oluşturacağız. Ülkemizi kaplamış olan âhenksiz sesleri çığlıkları, inancımızla güzel bir kardeşlik şarkısına dönüştüreceğiz. Çocuklarımız ve kendi özgürlüğümüz için hep beraber ayağa kalkacağız.




Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük bir devlet olacaksa, halkların özgürlüğü ve adalet şarttır.

Özgürlüğü sağladığımızda, her ilçeden ve köyden, her bölgeden ve şehirden özgürlüğün sesini duyduğumuzda, güçlü olduğumuzu tüm dünya görecektir. Bütün halkımız o gün bağımsız olduğunu haykıracak.


Ben siyaset de, zengin ve yoksul, Doğulu ve Batılı, çiftçi, işçi ve işadamı, tüm halkın çıkarlarına ve bir arada yaşamalarına hizmet etmek üzere yola çıktım. Sizlerin teveccühüne adayım. Böyle bir hayalim var” dedi.
 
Bu manada bağımsız olmanın herkesi kucaklamayı da beraberinde getirecek bir anlayış olacağını düşünüyorum. İnsanların fikirlerini, bütün demokratik haklarını elinden alan bir anlayışa karşı mücadele etmek, için bağımsız milletvekili oluyorum" diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat