Genel Başkan Abdulbaki Durmuş Ankara'da Üst Düzey Temaslarda Bulundu

Okunma: 7907
Sultangazi 13 Temmuz 2023 15:54
Videoyu Aç Genel Başkan Abdulbaki Durmuş Ankara'da Üst Düzey Temaslarda Bulundu
A
a

Merkezi İstanbul'da bulunan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Akçal ve beraberindeki heyet Ankara'da üst düzey temaslarda bulundu.

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, bir önceki gün başlayan Ankara mesaisine bugün de üst düzey temaslarla yoğun şekilde devam etti. Genel Başkan Durmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Mustafa Demir ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış ile bir araya geldi.



Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ve beraberindeki Kurmaylar, yoğun Ankara programına bugün de bir dizi ziyaretle devam etti. Dün Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Celal Adan ile görüşen Genel Başkan Durmuş, bugün de Ankara ziyaretinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Mustafa Demir ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış’ı ziyaret ederek Tüm Canbeyler Derneği ile ilgili bilgilendirmede bulundu.


 
Ankara’daki ziyaretlerini değerlendiren Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, “Ankara’da 2 gün boyunca yoğun bir mesai harcadık. Bakan Yardımcısı ve milletvekillerimizle görüşerek Sivil Toplum Kuruluşlarının durumu ile ilgili bakanlarımıza bilgi vererek destek istedik. Tüm Canbeyler Derneğimiz adına verimli geçen temaslarda bulunduk. Bakan Yardımcımıza ve milletvekillerimize gösterdikleri yakın ilgi için şükranlarımı sunuyorum” dedi. 






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat