Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, "Tüm Canbeyler Değerler Üstü Bir Sivil Toplum Kuruluşudur"

Okunma: 5347
Sultangazi 13 Kasım 2023 11:52
Videoyu Aç Genel Başkan Abdulbaki Durmuş,  "Tüm Canbeyler Değerler Üstü Bir Sivil Toplum Kuruluşudur"
A
a

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'un şehir içinden ve dışından ziyaretçileri hiç eksik olmuyor. Durmuş, Adıyaman'ın önemli ses sanatçısı Halil Tanyıldız ve Abuzer Ok ile makamda bir araya geldi.

Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, günün büyük bir bölümünü ise, İstanbul dışından gelen vatandaşlara ayırdı. Kendisini ziyarete gelen Adıyaman’ın önemli ses sanatçısı Halil Tanyıldız ve Abuzer Ok’u makamında konuk eden Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, sohbetinde Adıyaman’a hizmet etmenin ayrıcalıklarına vurgu yaptı. Adıyaman’ın değerler üstü bir şehir olduğunun altını çizen Genel Başkan Durmuş, Adıyamanlı hemşerilerimize hizmet ediyor olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi.



İstanbul dışından gelen konuklarına Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Durmuş, nazik ziyaretleri için Adıyaman’ın önemli ses sanatçısı Halil Tanyıldız ve Abuzer Ok’a teşekkür etti.



Adıyaman’ın önemli ses sanatçısı Halil Tanyıldız ise Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’un Sivil Toplum Kuruluşunun değişim ve dönüşümün mimarı olduğunu kaydederek, Sultangazi’ye ve Adıyaman’a kazandırdığınız ivme dolayısıyla sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat