Fatih Erbakan Sultangazi'de STK Temsilcilerine Teşekkür Etti

Okunma: 29877
Sultangazi 13 Haziran 2023 22:19
Videoyu Aç Fatih Erbakan Sultangazi'de STK Temsilcilerine Teşekkür Etti
A
a

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sultangazi'de düzenlenen sabah kahvaltısında sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Erbakan, programda yaptığı konuşmada asgari ücretin on beş bin lira olması gerektiğini söyledi. Mutabakat metnindeki maddelerin uygulanmasının takipçisi olacaklarının altını çizdi.





Yüzlerce STK Temsilcisi Erbakan’la Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Sultangazi ilçe teşkilatının organize ettiği programda sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri, iş insanları, Spor kulübü başkanları ve yerel basınla bir araya geldi. Yüzlerce dernek başkanının hazır bulunduğu kahvaltı programında Dr. Fatih Erbakan, ülkenin ekonomik durumuna değindi. Sultangazi’de Yeniden Refah Partisi’nin ülke genelinin çok üstünde bir oy aldığını söyleyerek başta ilçe başkanı Yasin Kul olmak üzere ilçe teşkilatına, mahalle başkanlarına ve çok değerli Sivil toplum kuruluşlarına ve seçmene teşekkür etti.   


 

Asgari Ücret “15 Bin Lira’nın Altında Olmamalı”

Asgari ücret artışının yapıldığı bir önceki dönemde asgari ücretin 14 bin 750 lira olması gerektiğini söyledik. Bu günde asgari ücretin 15 Bin Lira olması gerektiğini savunuyoruz. Tabi iş verenlerinde devlet tarafından desteklenmesini, vergi yükünün yeniden düzenlenmesinden yanayız. Devletimiz düşük faizle veya hibe usulü kredilerle bu süreci desteklemelidir” dedi. 



Vergilerle İlgili Yeni Düzenlemeler Getirilmeli

Vergilerle ilgili düzenlemeler yapılması gerektiğini vurgulayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, şunları kaydetti: "Üretimde kullanılan enerjiden vergi almayarak, çeşitli teşviklerle, faizsiz uygun ödemeli kredilerle hatta geri ödemesiz hibelerle işvereni de sanayiciyi de üreticiyi de devletin desteklemesi ama bir yandan da milyonlarca asgari ücretliyi çoluğuyla, çocuğuyla perişan etmeden insan onuruna yaraşır bir hayatı sürdürmesi için bu maaşın verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bunu yapmak çokta zor olmamalı. 8 milyon asgari ücretli vatandaşımızın insan onuruna yakışır bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerine katkıda bulunmalıyız” dedi.


 
İstihdam ve Üretime Dayalı Bir Ekonomik Model Geliştirilmeli

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, borç, faiz, zam vergi ekonomisi yerine üretime, istihdama ve ihracata dayalı bir ekonomi modelinin uygulanmasının takipçisi olacaklarını kaydetti. Konuşmaların ardından Erbakan, Sultangazi'de esnafı ziyaret etti.


 
Necmettin Erbakan İktidarı Döneminde Bunu Başardı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan konuşmasını şöyle sürdürdü. “1969 rahmetli genel Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan üç arkadaşıyla bağımsız milletvekili olarak meclise girdi. Meclis kürsüsündeki konuşmalarıyla halkın gönlünde yer edinen Erbakan bir sonraki seçimde 40 Milletvekiline ulaştı. 1973 seçimlerinde iktidar ortağı olan Erbakan Kıbrıs Barış harekâtının mimarı oldu. 1996'da başbakan olan Necmettin Erbakan, üç ay gibi bir sürede toplu iş görüşmelerinin işçinin istediği gibi neticelenmesi ile birlikte maaşlara yüzde 102 artış yaparak işçilerin refah seviyesini en üst noktaya ulaştırdı” dedi.


 
İcra Toplantısına Başkanlık Etti

Kahvaltı Programının ardından Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığına giden Dr. Fatih Erbakan Önce İlçede icra toplantısı gerçekleştirdi. Daha sonra konferans salonuna geçen Dr. Fatih Erbakan İlçe Teşkilatıyla kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı. Erbakan Başta Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul olmak üzere tüm teşkilata üstün çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İlçe Başkanı Kul, Genel Başkanlarına hediye takdiminde bulundu.


 
Bir Teşekkür de Sultangazi Esnafına

Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan Esnafları selamlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, İlçe Başkanı Yasin Kul ve yüzlerce partili adeta Sultangazi’ye çıkartma yaptı. Sıcak ve samimi bir ortamda devam eden esnaf ziyaretleri saatlerce sürdü.


 
 
 
 
 

 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat