Esentepe Muhtarlığı 2. Yılını Kutladı

Okunma: 521
Sultangazi 29 Mart 2016 18:32
Videoyu Aç  Esentepe Muhtarlığı 2. Yılını Kutladı
A
a

30 Mart 2014 yılı yerel yönetim seçimlerinde iş başına gelen Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, azalarıyla birlikte Muhtarlık binasında 2. yılını kutladı.

Esentepe Mahallesi’nde yeni dönemde yeni eserlerin yükseldiği, bu eserlerle farklı değişimin yakalandığı, müstesna bir mahalle haline geldi. Esentepe’mize Mahalle olma ivmesinde farklı bir derinlikte anlam kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mahallemizi daha prestijli hale getirmeye dönük eserler, daha atacağımız çok adım, hayata geçireceğimiz çok eser var.


 Polat’tan Önemli Mesajlar Var


Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarmak için, her dakikasını sizler için tükettiğimiz çeşitli hizmetlerle dolu 2 yılı daha geride bıraktık. Kaliteli hizmet ve proje üretmek öncelikli hedeflerimiz doğrultusunda mahallemizin prestijini en üst düzeye çıkarmak için 2015 yılını çok iyi değerlendirdik.
 
Yapılacak daha çok işimiz olduğunu bilerek 2016 yılında da ciddi, gayretli, istikrarlı ve vatandaş odaklı hizmet ve yönetim anlayışımızı ön plana çıkarmaya ve vatandaşlarımıza modern bir mahallelin nimetini sunmaya devam edeceğiz. Saygıdeğer mahalle halkım 2016 yılı Esentepe’miz için bir önceki yılın hedeflerinin daha da ötesine gidildiği, yepyeni projelerle hizmet çıtamızın daha da yükseklere taşındığı bir yıl olacaktır. 2016 yılının hep birlikte omuz omuza ve gönüllerimizin bir birine daha çok yaklaştığı hepimiz için mutlu, huzurlu ve güzelliklerle dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.
 

Haydar Polat Facebook’tan Şunları Yazdı     

 
Haydar Polat, Sosyal Paylaşım sitesi Facebook’tan şunları sayfa arkadaşlarıyla paylaştı. “ 30 Mart 2016 yılı görevimin ikinci yılı münasebetiyle Türkiye'nin 81 ilinden gelmiş Esentepe'de kaderini ve geleceğini birleştirmiş yediden yetmişe herkese saygı sevgi ve şükranlarımı arz ediyorum. 
Değerli Esentepe halkı günümüzden bugüne güler yüzlü ve girişimci kadromuzla hizmetin her alanında ilkeli inançlı Çağdaş demokratik şeffaf bir yönetim anlayışıyla yerel ve evrensel değerlere sahip azim ve kararlılıkla çalışan girişimci gelişime açık Geleceğe ışık tutacak bir yönetim anlayışıyla halkımızın sorunları ile içiçe halk ile devlet arasında bir köprü oluşturan Sorunların çözümü noktasında gayret gösteren bir yönetim anlayışıyla sizlere hizmet sunmaya çalıştık bu görevde olduğumuz müddetçe aynı İnançla kararlılıkla mahallemizin huzuru ve düzeni için mücadelemizi sürdüreceğiz bu vesileyle Esentepe Halkalı huzurunda tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi tazelemek istiyorum her birinize ayrı ayrı saygılarımı sevgilerimi iletiyorum yolunuz yolunuz açık olsun diyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat