Esentepe Mahallesi'ne Çok Amaçlı Kültür Merkezi Yapılıyor

Okunma: 25756
Sultangazi 8 Haziran 2023 12:38
Videoyu Aç Esentepe Mahallesi'ne Çok Amaçlı Kültür Merkezi Yapılıyor
A
a

Sultangazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Esentepe Mahallesi 3825 Ada 19 Parsel Belediye Hizmet Binası temelinin atılmasına günler kaldı.

Vatandaş odaklı hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Sultangazi Belediyesi, ilçeye yeni bir proje daha kazandırıyor.  Esentepe Mahallesinde hayata geçecek olan Sanat ve Mesleki Eğitim Atölyeleri, Çok Amaçlı Salon, Spor Salonu, Derslikler, 112 Hızır Acil Servisi, Fatura Ödeme Merkezi, Muhtarlık hizmet binasından oluşacak Belediye Hizmet Binasının temeli önümüzdeki günlerde atılacak.



Haydar Polat, “Biz Esentepe Mahallesinin Dertlisiyiz”

Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, “Eski Muhtarlık binamızın yerine binlerce metrekarelik inşaat alanına sahip kompleks tesisin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Halkımızın talebi doğrultusunda İlçe Belediye Başkanımız Sayın Av. Abdurrahman Dursun ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Esentepe Mahallemize ikinci bir kültür ve hizmet binası kazandırılmasının haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.



Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaş odaklı hizmet anlayışımız artarak devam ediyor. Sultangazi’nin mülki ve idari amirleriyle birlikte yaşanılır bir Esentepe inşa etmek için canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın önceliklerine göre belirlediğimiz hizmet anlayışı meyvelerini vermeye başladı. Mahallemizde kazandırdığımız Esentepe Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi ve Engelliler Merkezi inşaatı son aşamaya geldi.


Gençlik Merkezimizde bulunacak birimler 

• Yüzme Havuzu
• Spa Merkezi
• Fitness Salonu
• Aerobik Salonu
• Plates Salonu
• Spinning Salonu
• Bilardo Salonu
• Satranç ve Zeka Oyunları Salonu
• Bilgisayar Atölyesi
• Güreş Salonu
• Fuaye Alanı
• Konferans Salonu
• E-Spor
• Spor Kütüphanesi
• Çocuk Oyun Alanları
 
 
Engelliler Merkezimizde bulunacak birimler
 
 
• Grup ve Bireysel Çalışma Odaları
• Oyun Odası Psikolojik Danışma Odaları
 
Gibi birçok fonksiyonu olan bu kültür ve engelliler merkezinin yanı sıra Belediye Hizmet Binasının temellide önümüzdeki günlerde atılacak.


 
Esentepemiz Modern Bir Tesise Daha Kavuşuyor 

Görev aşkıyla başlattığımız çalışmalarımız hız kesmedi. Halkımızla omuz omuza yeni projeler hayata geçirmenin haklı gururunu yaşadık. Esentepe’yi modern tesislerle donatmayı kendimize ilke edindik. Halkımızın derdiyle dertlendik sevincine ortak olmaya çalıştık. Halkımızı acı ve tatlı gününde yalnız bırakmadık. Muhtarlık koltuğunda oturarak vatandaşı ayağına çağıran muhtar olmak yerine halkın ayağına giden onların her türü sorununa ortak olan bir muhtar olmayı tercih ettik. Esentepe mahallesinin eksikliklerini halkımızla orta bir şekilde tespit ederek çözüm önerileri geliştirdik. Geliştirdiğimiz önerileri il ve ilçenin mülki ve idari amirlerine birlikte sunduk. Bugüne kadar aldığımız güzel hizmetler bu çalışmanın ve ortaklaşmanın ürünüdür. Halkımıza danışmadan halkımızın görüşünü almadan hiçbir projeyi hayata geçirmedik. Esentepe hepimizin ortak yaşam alanı buranın modern bir mahalle olması hepimizin ortak kazanımı olacaktır” dedi.


 
Esentepe Mahallesi 3825 Ada 19 Parsel Belediye Hizmet Binası temelinin atılmasına günler kala Muhtarlık binası birkaç metre ilerdeki boş alana taşınıyor. Sultangazi Belediyesi tarafından kurulan konteynırlara taşınacak olan muhtarlık burada hizmet vermeye devam edecek. 



Haydar Polat Belediye Başkanımıza Binlerce Teşekkür
 
Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a Sultangazi’ye kattığı değer için, yaşanılır bir Sultangazi inşa ettiği için çok teşekkür etti. Polat şunları söyledi. “ Vatandaş odaklı başlattığı değerli çalışmalardan dolayı hem Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı olarak, hem de Esentepe Mahalle Muhtarı olarak çok teşekkür ederim. Mahallemizin neredeyse tamamının kaldırım ve yol çalışmaları tamamlandı. Ana caddelerimiz boydan boya aydınlatıldı. İki tane kültür merkezi ve engelliler merkezi inşaatı tamamlanmak üzere, eğitimden sağlığa, ulaşımdan alt yapıya her derdimizle dertlenen Belediye Başkanımız Sayın Av. Abdurrahman Dursun’a binlerce teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  

 
      
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat